topp 3 balsam
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Balsam
Hovedsiden
Balsam
Hjelperne
Spillelister
Øregodt
Plunder
Livet er for kort
Spillelister

NRK P1
kl 1805 - 1840
Man- ,tirs-, ons- og torsdag

Tips, spørsmål, ris & ros? Kontakt oss:

Balsam NRK P1
7005 Trondheim

Tlf.: 73 88 14 40/00

 

Fire ganger Balsam

Balsam fire dager til ende. Fra nyttår kan du høre Balsam hver kveld - mandag til torsdag - i NRK P1. Ragnhild Lund og Ingebjørg Aadland bytter på som programleder.

Publisert 02.01.2003 15:43.
SE OGSÅ:
Balsam fyller ett år og i bursdagspresang har de fått lov til å sende enda en kveld. Dermed blir det Balsam på NRK P1 hver kveld fra mandag til torsdag heretter.

- Hurra, sier Ragnhild Lund. - Nå er vi på lufta fire kvelder i uka med Balsam på Norges suverent største radiostasjon. (Foto: Jon-Annar Fordal)
- Det skyldes selvfølgelig at vi er blitt et svært populært radioprogram, sier Ragnhild Lund. - Vi har fått en stor og trofast lytterskare og det setter vi selvsagt utrolig stor pris på, sier hun.

Med seg som programleder får hun Ingebjørg Aadland. Hun er allerede en kjent stemme for Balsam-lytterne og har ved siden av å være reporter også vært fast vikar for Ragnhild som programleder. Heretter vil de to bytte "søsterlig" på programleder-jobben.

- Balsam skal jo være et lite pusterom for sjelen med radioen som en god venn etter klokka atten. Det tror jeg vi har fått til med masse god musikk og annet ørekrydder. Vi gleder oss til å fortsette og det hele fire kvelder i uka, sier Ragnhild Lund.

Av Jon-Annar Fordal


 
Øregodt banner 180
Balsamgjestene
Espen Thoresens Plunder
Vinn t-skjorte
10 SISTE BALSAM
5 SISTE PROGRAMMER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no