topp 3 balsam
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Balsam
Hovedsiden
Balsam
Hjelperne
Spillelister
Øregodt
Plunder
Livet er for kort
Spillelister

NRK P1
kl 1805 - 1840
Man- ,tirs-, ons- og torsdag

Tips, spørsmål, ris & ros? Kontakt oss:

Balsam NRK P1
7005 Trondheim

Tlf.: 73 88 14 40/00

 
For en stund siden hørte kanskje vår gjest, Kjersti Bruheim, fortelle om en rask og velsmakende fiskerett i Balsam. Her finner du oppskriften.

Her er balsamgjengen

I et hjørnekontor på NRK Tyholt i Trondheim, ligger Balsams hovedbase. Der residerer programleder Anne Line, sammen med sine to faste medhjelpere, Silje og Jørgen. De utgjør Balsams faste redakjson, men hadde ikke klart seg uten sine gode hjelpere og høyttenkere - Berit og Kristina.

Nye nettsider

Balsam har fått nye nettsider. Du kan fremdeles lese artiklene og alt det andre stoffet på disse sidene, men for oppdatert informasjon må du bruke de nye sidene!

Hele Balsam-gjengen

Ragnhild Lund Ansnes er Balsams faste stemme, og de gangene hun ikke er programleder, er det Anne Line Abotnes som står foran mikrofonen. Men det skal flere koster til for å få Balsam på lufta fire ganger i uka. Her kan du møte hele gjengen.

Mange spennende besøk

Ulike yrker på godt og vondt, spennende prosjekter i inn- og utland, jakten på det gode liv, tro, gjestfrihet, sex og samliv, filosofi, og en stor bukett andre emner kan være tema når vi inviterer gjester til Balsam-studio. Her kan du oppdatere deg på våre gjester.

modell med verden som arbeidsplass:

Armanis vadsøværing

Øyvind Skjerven Bersvendsen har gjort karriere som toppmodell de siste årene, men det som virkelig toppet karrieren skjedde først i år. Hør Ragnhilds møte med modellen fra Finnmark.

Hva snakker du med taxisjåføren om?

Du har vi vel tatt drosje en eller flere ganger, men husker du hva du snakket med drosjesjåføren om? Er det sånn at passasjeren skal starte samtalen eller er det greit at sjåføren begynner å prate?

Skjer det noe på bakerste benk?

Vet du at når du er på kino så er det en maskinist på jobb? En som trer filmen gjennom fremviseren og sørger for at filmopplevelsen din blir perfekt?

Skal du reise med toget?

Husker du hvordan du var som passasjer sist du tok toget? Og la du merke til konduktøren? Bli med Balsams Eli Bergman på en togtur med Trønderbanen.

Vår sjenerøse tankespreder

Lager du lure knep for at mørke vintermåneder skal bli litt bedre og lysere? Skriver du lister over alt du skal gjøre og lister over listene du skal huske å skrive? Eller stresser du i blant fordi du skylder noen en presang? Det gjør vår kåsør Berit Louise Westad. Og hun deler tankene sine med oss i Balsam.

Arendalskvinner husfilosofer i NRK

Til daglig er de henholdsvis begravelsesagent, lærer, sekretær, student, fitnesstrener og miljøterapeut, optiker, førskolelærer og jurist. I tillegg til dette liker de å sette seg ned og tenke høyt sammen rundt et bord. I Arendal møtes de hver måned for å undres og nå skal de gjøre det ukentlig for åpen mikrofon i Norges største radiokanal!

Steinskulptur i hagen?

Bli med Balsams reporter Eli Bergman på besøk til Nidarosdomens Restaureringsarbeider og hør steinhugger Eva Stavsøyen fortelle hva hun tenker på og drømmer om.

Boyband søker jente

Westlife søker nytt, kvinnelig medlem via telefon, og P1s Musikknytt fikk Balsams programleder Anne Line Abotnes til å ringe og prøve seg. Det gikk ikke så bra.

Kyss og le deg i form!

Den kommer like brått på oss hvert år: Bikinisesongen!
Balsams Eli Bergman som snart skal på ferie, trenger virkelig noen råd for kjapt å komme i badedrakt-form uten å slite seg helt ut.

Forførende rett

Nå har du sjansen til å imponere kjæresten med en forførende rett!

Å lage andres stasplagg

De vakre klærne eller bunaden du så gjerne skulle eid og pyntet deg i, kan Johanne Ulriksborg lage. Hør intervjuet med damen som lager alle de vakre plaggene, og se bilder fra systua hennes.

Gjør hverdagen mer magisk

Siden de fleste dagene er hverdager, gjelder det å gjøre dem så bra som mulig. Hvordan skaper eller tar vi vare på magien i hverdagen? To spennende damer, Ellen Arnstad og Ragnhild Nilsen Grødal, har besøkt Balsam og snakket med Ragnhild om det.

Hattehverdag

Nybegynner hatter og viderekomne hatter, du kan bestemme selv hvem du vil være dersom du tør å gå i hatt. Mona Strand er hattekunstner og ønsker seg et større hattemiljø, slik at hverdagen kan bli litt morsommere.

Sossen Krogh - et skikkelig JA-menneske.

I mange år betalte hun NTB for at de ikke skulle oppgi alderen hennes. Det gjør hun ikke lenger, og at Sossen Krogh begynner å bli voksen må det vel være lov å si. Her kan du høre Ragnhilds spennende møte med kunstneren og mennesket Sossen Krogh.

Når ord står i veien

Har du noen gang tenkt på at ord kan stå i veien for det du vil formidle? Jazzmusikeren Sidsel Endresen foretrekker å jobbe tekstfritt og fokusere på stemme, klang og fraseringer. I Balsam forteller hun om hvordan ord kan stå i veien for det hun vil formidle.

 
Øregodt banner 180
Balsamgjestene
Espen Thoresens Plunder
Vinn t-skjorte
10 SISTE BALSAM
5 SISTE PROGRAMMER
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no