skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
P2-teatret_toppbanner_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Radioteatret > P2-teatret Sist oppdatert 11:30
 

SCHMOKK

Radioteatret går den brysomme kjærligheten i møte med en romantisk komedie om støvsuging, sex og kjærlighetens utopi.

Publisert 02.02.2007 12:05. Oppdatert 02.02.2007 12:20.
Av Gry Elise Jacobsen

Janne og Pontus har bestemt seg for å gå fra hverandre. Ikke fordi de ikke er glad i hverandre mer, men fordi alt har blitt så kjedelig. Så vanlig. Diskusjoner om toalettpapir og løk, liksom. Er det kjærlighet?

SCMOKK: Pontos og Janne sliter med kjærligheten (Foto: Fredrik Arff)


For det skal vel strengt tatt være som på film? Og når man er forelsket, sier det jo «schmokk» et sted inni en, også VET man bare? Livet må da vel handle om noe mer enn å bestille pizza og se på DVD?

Men kanskje er ikke hverdagslivet som singel så utrolig mye mer spennende enn den man hadde som par? Kanskje viser det seg at verken sex på kjøkkenbordet eller ambisjoner med bandet egentlig har så mye for seg som man trodde?

Janne og Pontus prøver så godt de kan å finne frem (og tilbake?) i en kaotisk verden av meninger, følelser og skjebner. Det skjer ikke uten forviklinger. Man har da sin stolthet i behold! Og hvorfor gå rett frem, når man kan gå rundt grøten?

Premiere!

Premieren på «Schmokk» kan du få med deg i NRK P2 søndag 4. februar klokken 15.03. Du kan også høre det dagen etter i samme kanal klokken 19.30.

Hør det i nettradioen

Sist, men ikke minst. Denne produksjonen kan du også høre på nett, men først etter sending. Den vil du etterhvert finne her:

Schmokk i nettradioen

LENKER

 
Radioteatret går løs på monstret
Fruen fra havet
10 SISTE RADIOTEATER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no