skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
P2-teatret_toppbanner_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Radioteatret > P2-teatret Sist oppdatert 11:30
 

Vi beklager stillstand på Radioteatrets nettsider!

Dette skyldes overgang til et nytt publiseringssystem. Men vi er snart tilbake - friskere, finere og med masse godt stoff!

Kjærlighet på P2-scenen

På P2-scenen serverer vi fortsatt kjærlighet og kjærlighetsproblematikk mens våren skrider frem. Gled deg til kjærlighetshistorier til langt over påske.

En kvinne som Nora

Foto: Kathleen McIntyre
I «En kvinne som Nora» møter vi den unge kvinnen som ufrivillig ble modell for en av Henrik Ibsens mest kjente kvinneskikkelser: Nora. Hør det i Radioteatret!


Tvillingsjel.no

Foto: Anne Liv Ekroll
Hvis man lager en profil på et sjekkested, som på ingen måte henger sammen med virkeligheten...Kan man forvente seg å finne en sjelevenn da? Åse (Ingrid Bolsø Berdal) forsøker i «Tvillingsjel.no», som Radioteatret sender om igjen denne helgen.

Hør «Tvillingsjel.no» i nettradioen

Jeg tenker på deg

Foto: NRK
- En kjærlighetshistorie med stor K, skrev programbladet om hørespillet «Jeg tenker på deg», da det ble sendt første gang i 1992.

SCHMOKK

Foto: Fredrik Arff
Radioteatret går den brysomme kjærligheten i møte med en romantisk komedie om støvsuging, sex og kjærlighetens utopi.

Hør «Schmokk» i nettradioen

P2-teatret:

P2-teatrets sendeplan våren 2007

Foto: Fredrik Arff
Her finner du oversikt over Radioteatrets repertoar på P2 denne sesongen. Radioteatret på P2's faste sendetid er søndager kl. 15.03. Husk at du også kan høre teatret i reprise på mandager i P2 klokken 19.30.

Tundra

Foto: Christopher Grøndahl
Christopher Grøndahls «Tundra» er forfatterens andre nye stykke denne høsten. Denne gangen handler det om kjærlighet, tap og uforklarlige fenomen i Svalbards indre.

Fem dagar kvar

Denne helgen har vi nordisk besøk i P2-teatret. Hørespillet «Fem dagar kvar» er produsert for Svensk Radio. Hva gjør man med livet sitt når man får høre at man har fem dager igjen å leve?

Sjetteplass til «Silent Wind»

Det ble en hederlig sjetteplass til hørespillet «Silent Winds of Blackpool» under prisutdelingen i «Prix Europa» sist helg.

 
Radioteatret går løs på monstret
Fruen fra havet
10 SISTE RADIOTEATER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no