skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
P1-krimmen_toppbanner_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Radioteatret > P1-krimmen Sist oppdatert 09:48
 

Thomas Ryers testament

Denne lørdagen går dessverre P1-krimmen ut grunnet sport i P1. Men søndag 23.03 kan du glede deg over et herlig gjenhør med Knut Gribb, ført i pennen av Gunnar Staalsen.

Publisert 16.03.2007 12:04.
Av Gry Elise Jacobsen

KNUT GRIBB ER TILBAKE: Lasse Lindtner som Knut Gribb (Foto: Fredrik Arff).
Knut Gribb har etterhvert blitt en av Radioteatrets definitivt største helter. Flere nye hørespill om Tigeren fra Tigerstaden ryktes å være på vei, og mens vi venter har vi ingenting imot å høre tidligere eventyr om igjen.

Topp underholdning

- Dette er så gjennomført "dårlig bra", som det heter på dagens sjargong, at tærne krøller seg i pur fryd? Nils Nordbergs kriminelle mesterverk.", skrev Yngve Kvistad i VG da produksjonen ble sendt første gang.

Denne helgen er altså den norske mesterdetektiven Knut Gribb på ferde igjen, sammen med sine trofaste medhjelpere Harald Brede og Finn Jerven og sine erkefiender Thomas Ryer og Olga Barcowa.


Thomas Ryers testamente

I helgens hørespill får vi høre Gunnar Staalesens humoristiske fortelling om Knut Gribb, i hørespillet «Thomas Ryers testament». Vi kan med andre ord garantere at Knut Gribb får å hanskes med en av sine erkefiender. Helten vil etter all sannsynlighet bekrefte sannheten i sitt gamle, men akk så levende motto: «Forbrytelse lønner seg aldri!»

I rollene finner vi Lasse Lindtner som Knut Gribb, sammen med Mads Ousdal, Trond Brænne, Jan Grønli, Gisken Armand, Kai Remlov m.fl. Lyddesignet er ved Jan Erik Hoel og musikken ved Sigurd Jansen. Nils Nordberg er produsent for hørespillet.

Hør det!

Hørespillet kan du høre i NRK P1 søndag 18. mars klokken 23.03. 
SENDETID
Lørdager kl. 14.03 og søndag kl. 23.03 på P1. NB! Endringer forekommer! Se:
KONTAKT
Redaktør:
Ansvarlig for sidene:
Tlf: 23 04 84 56 Fax: 23 04 70 88
10 SISTE RADIOTEATER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no