skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
P1-krimmen_toppbanner_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Radioteatret > P1-krimmen Sist oppdatert 09:48
 
I sommer kan du nyte en av Radioteatrets aller største klassikere gjennom tidene på scenen for mystikk og mørke gjerninger: «Dickie Dick Dickens».

Thomas Ryers testament

Foto: Fredrik Arff
Denne lørdagen går dessverre P1-krimmen ut grunnet sport i P1. Men søndag 23.03 kan du glede deg over et herlig gjenhør med Knut Gribb, ført i pennen av Gunnar Staalsen.

Årets påskekrim:

De dødes tjern

DE DØDES TJERN (Foto: Fredrik Arff)
Skal du tilbringe påsken på hytta i år? Da anbefaler vi deg å gå på utedoen FØR Radioteatrets påskekrim. Særlig hvis den ligger dypt inne i skogen, i nærheten av et tjern med en mystisk tiltrekningskraft...

Djevelens helgen

Denne uken kan vi dessverre bare tilby radiokrim på søndagskvelden. Til gjengled får du en herlig klassiker: «Djevelens helgen» av John Dickson Carr.

Mannen med trebeinet

Arthur Conan Doyle hentet karakterene sine fra de merkeligste steder. Professoren hans i diagnostikk for eksempel, dr. Bell, dukket senere opp i bøkene hans, både titt og ofte.

Doyle, Wilde og Sherlock

- Jeg skulle gjerne vært med på en helt spesiell middag med to forfattere i 1889, skriver Nils Nordberg, og sikter til det som kanskje var oppstarten på vår historie «De fires tegn».

De fires tegn

Scenen for mystikk og mørke gjerninger serverer et hyppig ønsket gjenhør av klassikeren «De fires tegn» av krim-mesteren Arthur Conan Doyle.

Radiokrimmen:

Kriminell sendeplan våren 2007

Foto: Fredrik Arff
Her finner du en oversikt over vårens kriminelt gode hørespill. P1-krimmen sendes på P1 lørdag kl. 14.03 og søndag kl. 23.03.

En dag hos tannlegen

Foto: NRK Puls
Det er vel ikke farlig å gå til tannlegen? Hvorfor skulle noen være redd for det? Frykten ser ut til å være velbegrunnet i denne ukens radiokrim...

En dame forsvinner

Foto: Anne Liv Ekroll
«En dame forsvinner» er basert på en klassisk spenningsroman fra 1930-årene, som også er filmet flere ganger. Her kommer den for første gang i NRK Radioteatret. For første gang får du den nå i Radioteatret - og i fire uker på nett!

 
10 SISTERADIOTEATER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no