skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
toppbanner_barneteatret_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Radioteatret > Barneteatret Sist oppdatert 09:55
 

Barneteatret ønsker god sommer!

Hørespillene i Lørdagsbarnetimen tar sommerferie, men lover mye moro når høsten kommer!

Markus i tåka!

Vår elskede lille venn Markus er tilbake i Barneradioen. Denne gangen roter han seg til fjells med klassen, hvor han tester ut sine ferdigheter i jodling.

Amalie av Ternevåg

Gled deg til et gjenhør med det prisvinnende stykket «Amalie av Ternevåg» i Lørdagsbarnetimen. Hørespillet er en serie i fem deler.

Markus er tilbake!

Markus og havfruen

Foto: Fredrik Arff
Markus er fohekset av forelskelsen. Igjen. Denne gangen er det Ellen Christine han er forelsket i. Gled deg til et nytt og hylende morsomt hørespill fra Klaus Hagerup.

Barneteateret

Barnas sendeplan våren 2007

Her finner du oversikt over hørespillene i Barneteatret denne våren. Barneteatret sendes i Lørdagsbarnetimen kl. 17.03 på P1.

Vitnet

Foto: Anne Liv Ekroll
I hovedrollen som Smith i dette hørespillet fra 1993, kan du høre en pur ung Nils Jørgen Kaalstad, en av høstens store, nye stjerneskudd.

Stompa

Barneteatrets fremste representant er tilbake - og i full vigør som alltid. Vår alles kjære Stompa er, som alle vet, udødelig.

Gutt på boks!

Tidligere i år vant den svenske produksjonen «Burkpojken» den nordiske konkurransen «Prix Nordica» for beste litterære program. På den tiden hadde Radioteatret allerede startet den norske produksjonen av stykket «Gutt på boks». Lørdag hører du femte og siste episode i Lørdagsbarnetimen.

Borettslag på boks!

Foto: Evy Finholt, NRK
Når du hører på andre episode av «Gutt på boks», kan du smile over denne tanken: En hel haug av de som har jobbet med hørespillet bor i samme borettslag!

Piken som ble borte

Sari Blath er elleve år og har lyst hår. Da hun ble borte, var hun kledd i hvit t-skjorte med gul tekst: «Strandland er sommerland». Hun hadde også med seg en kassettspiller og beltepung med tomkassetter.

 
10 SISTE BARNETEATRET
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no