Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Musikkmisjonen
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Samleside: MUSIKKMISJONEN I FEBRUAR

Supergruppa Tomahawk

Tomahawk er IKKE ei supergruppe, selv om de blir beskyldt for å være det. MusikkMisjonens Aage Wolff har møtt Duane Denison, Kevin Rutmanis og John Stanier fra Tomahawk.

MusikkMisjonen 26.2

The Margarets er ute med ny plate, Tomahawk intervjues og du har sjansen til å vinne billetter til by:Larm. I tillegg får du et møte med Girlschool, (kanskje) verdens første kvinnelige rockere. Alt dette i kveldens MusikkMisjon.

Spiritualized snakker med MM

Spiritualized leverte et av fjorårets vakreste album. På lørdag sto Jason Spaceman Pierce og hans leiesoldater på scenen i Oslo, men før det traff han MusikkMisjonens Jostein Gjertsen. Hør intervjuet her.

MusikkMisjonen 20.2

Maximillian Hecker bringer schweinepop fra Berlin, Apoptygma Berzerk selger i bøtter og spann, og Briskeby spiller live. Dette er noe av det du får servert i kveldens MusikkMisjon.

Def Leppard går til filmen

Alle som likte rock på 80-tallet husker Def Leppard. Bandet med enarmet trommis og millionselgeren ”Hysteria”. Om ikke lenge kommer spillefilmen (ja, spillefilmen, med skuespillere og gode greier) om bandet i videobutikkene.

MusikkMisjonen 19.2

Neseblod, beste-vestkant-pop, 80-talls heavy, papir og blekk! Dette er blant det du finner i MusikkMisjonens godtepose i kveld.

MusikkMisjonen 18.2

MusikkMisjonen byr i kveld på innbakt pizza fyllt med de lekreste mozarella og skinke og selvsagt bakt i stenovn:

MusikkMisjonen 13.2

MusikkMisjonen står for tida i kjærlighetens tegn, og kveldens sending handler på alle mulige måter om kjærligheten til musikk! På kveldens meny finner du: Retardos og the Pumps med ny splittsingel, Paul DiAnno gjester Norge og Delaware spiller opp til dans.

Black Rebel Motorycle Club-konkurransen trukket!

I anledning BRMC's besøk i Norge, spurte vi fra hvilken Marlon Brando-film gruppa hadde hentet navnet sitt. Det riktige svaret er selvsagt The Wild One fra 1954.

MusikkMisjonen 12.2

MusikkMisjonen gir deg rå marinerte kamskjell med urtesalat: Weeping Willows, Headwaiter, Indremisjonen og andre del av Queens of the stone age live fra Roskilde er blandt innholdet i kveldens MusikkMisjon.

Immortal ute med ny plate

En samlet metal-presse hyller platen den siste plata til black metal-bandet IMMORTAL, og til og med norske tabloider lar seg forføre. Totto Mjelde har møtt frontfigur Abbath fra Immortal.

MusikkMisjonen 6.2

Nok en gang bugner det av MusikkMisjonens overdådige smørgåsbord. Kveldens meny består blandt annet av et besøk fra Torgny Amdam, vokalist i Amulet. Og du får høre del 2 av konserten ASH holdt for et sommeryrende Quart-publikum.

Viser seg på by:Larm

7.-10. mars 2002 arrangeres by:Larm i Kristiansand, en unik mulighet for norske artister til å vise hva de er lagd av. Les hva som skjer her!

Musikkmisjonen 5.2

MusikkMisjonen tilbyr Shish Kebab med det reneste lammekjøtt i kveldens sending: Ash på vei til Norge, Pekka Volt utgir EP, og Safariari blir Ukas Album på PETRE.

Konserter i februar

Ingen utgave av MusikkMisjonen er komplett uten en konsert, og i februar kan du blandt annet oppleve: Ash, Queens of the stone age, The Hives og Beck.

MusikkMisjonen 4.2

Musikkåret 2002 begynner så smått å våkne til liv, og i kveld byr MusikkMisjonen på Petter, Ai Phoenix med fin og blank platekontrakt, hardcore-bandet Crash og Deftones live fra Roskilde.


hvit pixel 1 x 1

petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
Are og Odin
Siste lydkutt fra Are og Odin:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no