www.nrk.no
Barnetimeboka (#vbue)
Barnetimeboka (#vmeny topp)
PROGRAM:
ROTOR:
Barnetimeboka (#vmeny bunn)
Redaktør for Magi:
Sigmund Øvrum
toppbanner
 

Verdens mest berømte frimerke

Mauritius Blå
Mauritius Blå

Mauritius blå

Mye av handlingen i Barnetimeboka dreier seg rundt frimerket Mauritius blå. Her kan du lese mer om det berømte merket.

Gro Dahle

Her kan du høre Gro Dahles egne skrivetips.

Stemmen

Hun som leser Barnetimeboka i år, heter Heidi Gjermundsen. Heidi er ansatt på Det Norske Teateret i Oslo, og for tiden spiller hun Eliza i stykket My fair Lady. Hun er 28 år gammel, og kommer fra Råde.

Komponisten

Bjørn Torske komponerer musikken som ledsager opplesningen.Han bor i Bergen, jobber helst om natten og har tidligere vært barnehageonkel.

BARN HJELPER BARN

Hver eneste gang Barnetimeboka har kommet ut, har en eller flere organisasjoner mottatt penger fra Barnetimenshjelpefond. Prosjektene og organisasjonene har vært veldig forskjellige; Dissimilis, sultrammede barn i Etiopia, Norges Blindeforbund, Jordskjelvrammede barn i Armenia - for å nevne noen. Forrige gang bidro alle bokkjøperne til å etablere lokalradio for mayaindianere i Guatemala. Mottoet har hele tiden vært: Barn hjelper Barn.

BARNETIMEBOKA 2003

Barnetimeboka feirer 50 år. I dette jubileumsåret har Gro Dahle fått æren av å skrive det første kapittelet. Hun bor i i et lite rødt hus ved siden av et stort furutre på Tjøme i Vestfold, og beskriver seg selv som litt slurvete.

DU SKRIVER BOKA

Barnetimeboka 2003 er avhengig av deg. Første kapittel i Barnetimeboka 2003 presenterer Mira og broren hennes Tom. De skal tilbringe den neste uka hos sin far, hans nye kone og deres hund. Men stemoren har blodrøde øredobber, faren er borte og hunden knurrer. Hvordan dette skal gå er det du som hører på som bestemmer.
Her er fakta om Barnetimeboka


8 kapittel av barnetimeboka

Brannen

6 kapittel av Barnetimeboka

Flukten

 
Til Magi (#bunn)
Barnetimeboka (#h_topp)
Skriv inn! (#h_skriv)
LES
HØR
epost (#h_epost)
Postadresse (#h_post)
Copyright NRK © 2001   -  Telefon: 815 65 900  -   E-post: info@nrk.no   -   22.12.2008 06:32