Lørdagsbarnetimen (#toppstr)
Kristine Foto: NRK (#topp v)
Marianne (#meny t)
Barnetimeboka
Kuule saker
Nettradio
Send oss e-post!
Lørdagsbarnetimen (#artvisn o)
lb
Lørdagsbarnetimen (#artvisn v)

Lørdagsbarnetimens 80-års jubelmåned!

Alle de vanlige sendingene våre blir jubelsendinger i desember! Den aller første barnetimen ble sendt fra Oslo 20. desember 1924, og dette skal feires i hele desember måned. Der får du høre hvordan Lørdagsbarnetimen ble laget i riktig gamle dager, og i ikke fullt så gamle dager.

Av Sigmund Øvrum. Publisert 07.12.2004 09:17.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Gjengen bak 80-årsfesten: F.v. Hege Omre, Kristine Magnesen og Marianne Furevold. Bak: Vera Micaelsen. (Foto: Bente Bjercke)
I tillegg har vi laget en stor og fantastisk jubileumssending som sendes på P1 18. desember klokken 15.10 og på den ordentlige fødselsdagen 20. desember.


Alf Prøysen og Torbjørn Egner i Lørdagsbarnetimen

Lørdagsbarnetimen er verdens eldste radioprogram som fortsatt går på lufta. Og den 20 desember søker vi Guinnes Rekordbok om å få overta rekorden ”Longest running radioshow” altså Lengstlevende radioprogram. Vi tror vi har veldig gode sjanser fo å slå den nåværende rekorden som er på 75 år, selv om vi hadde et lite opphold under krigen.Bor du i Oslo, eller skal dit for å handle julegaver, kan du få med deg jubileumsutstillingen i Opplevelsessenteret hele måneden.

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM KUULE SAKER

Lørdagsbarnetimen (#artvisn h)
Til Rotor (#bunn)
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no