skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Humorextra 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Humorextra
 
 

HumorXtra - en radiotime med ukas beste humor fra NRK P1


NRK P1
søndag kl 13.03

E-post:

HumorXtra
NRK
0342 Oslo

 

"Smånytt" fra Reka

Ingen nyhet for liten til at det hører hjemme på radio,- og ingen sak så stor at den ikke har lokale konsekvenser. "Smånytt" gir deg perspektiv på nyhetsbilde...

Publisert 09.01.2003 14:59. Oppdatert 13.01.2003 13:03.
En sted i Østfold driver "Reka", Tone og Pelle sin svært nære radiostasjon med egen "Smånytt"-spalte. Hver uke tar de en detaljert titt på de store nyhetenes innvirkning på et lokalsamfunn...

Det er Odd-Tormod "Reka" Kristiansen som presenterer nyhetene. Og her er det ikke snakk om at noe kan bli FOR nært, detaljene for små eller assosiasjonene for søkte.

Med utgangspunkt i sitt ståsted ett eller annet sted i Østfold,- nær vannet, brygga og Rekebua, kan verden beskues med mysende øyne. Og det aller meste som skjer der ute kan knyttes til lokale personer og hendelser.

Sånn er det bare, og "Reka" Kristiansen har ingen problemer med å finne jordnære forklaringer må de mest universelle problemstillinger.

Blant gjenglemte gymposer på skolebussen og rekeskall noen har dumpet på upassende sted, er ulike hendelser verden rundt lokalstoff for denne redaksjonen.

"Reka" har hjelp av assistenten Tone (som vi aldri hører) og kammeraten Pelle, - stedets pianosjarmør (som vi hører hele tiden...).

Hver uke er det klart for oppdatert "Smånytt",- i Nitimen og Humorextra. Skrevet av Dagfinn Nordbø og framført av skuespiller Dennis Storhøi...

Av Øystein Saxvik 
5 SISTE HUMORXTRA
5 SISTE ALLTID MORO
10 SISTE RADIO
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no