skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
3_1_banner-hovigshangar
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Hovigs Hangar Sist oppdatert 16:02
 
Spillelister
 
Blues tre ganger i uka på NRK P1.

NRK P1 man-, ons- og fredag kl 23.03 - 24.00


 

Norges mest rotete kontor?

"En tom pult gjenspeiler et tomt hode" skal en eller annen klok person ha sagt. Det sier Geir Hovig seg 100% enig i, og rydder derfor sjeldent opp i platene sine, - så sjeldent at han er med i kåringen om Norges mest rotete kontor.

Av Per Kristian Johansen. Publisert 01.10.2003 14:04. Oppdatert 19.12.2003 18:47.
Hovig var en selvskreven kandidat i Dagbladets uformelle konkurranse "Norges mest rotete kontor", og tirsdag 16. september var det hans tur å komme på trykk i avisen. På denne siden kan du se bildene som fikk leserene til å sperre øynene opp.

På kontoret til Hovig har bluesplatene hopet seg opp i en mannsalder. (Foto: Per Kristian Johansen, NRK)

Geir innrømmer at han ikke har noe system i sakene, men kaller det heller blues enn rot. For det er ikke mye rom for papir og annet rot blant bluesplatene. Han har så vidt plass til skjermen, tastaturet, musa og kaffekoppen, - resten er bluesplater.

Norges mest rotete kontor? (Foto: Per Kristian Johansen, NRK)

På kontoret til Hovig har bluesplatene hopet seg opp i en mannsalder, men radioveteranen har ingen ambisjoner om å rydde i platene sine. "Hvordan skal jeg da finne frem?", spør Hovig.

Geir innrømmer at han ikke har noe system i sakene, men kaller det heller blues enn rot. (Foto: Per Kristian Johansen, NRK)

 
Get The Blues
 
10 SISTE HOVIGS HANGAR
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no