skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
3_1_banner-hovigshangar
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Hovigs Hangar Sist oppdatert 16:02
 
Spillelister
 
Blues tre ganger i uka på NRK P1.

NRK P1 man-, ons- og fredag kl 23.03 - 24.00


 

Hovig flyr lavt

- Dette er rått! Dette er tøft! Geir Hovig flyr videre fra sin Hangar på NRK P1 tre kvelder i uka. Nå har han skaffet seg den riktige utrustning for å kunne fly enda bedre.

Publisert 14.10.2002 15:59.
Jeg lover å fortsette å servere swinging blues tre kvelder i uka på Norges største radiokanal , sier Geir Hovig.
- Flyvedressen har jeg hatt lenge, men det var på tide å komplettere antrekket noe, sier Geir. Via gode kontakter i Lufthansa har han derfor klart å skaffe seg en god, gammel, varm flyvejakke og tilhørende skinnlue. Fra en motorsykkelkompis fikk han tak i de riktige flyverbrillene.

- Nå skal Hovigs hangar ta helt av. Jeg får allerede voldsomt mange tilbakemeldinger fra lyttere som følger programmet. Jeg lover å fortsette å servere swinging blues tre kvelder i uka på Norges største radiokanal – NRK P1.

Ekstra artig synes Geir Hovig det er at han også får stadig flere lyttere utenfor Norges grenser. – Internettradio og at Hovigs hangar sendes på 1314 MHz på Mellombølgen til hele Europa gjør at stadig flere oppdager programmet.

- Særlig mange tilbakemeldinger får jeg fra trailersjåfører. Selvsagt norske, men også tyske, belgiske, nederlandske og skotske. De har fanget opp programmet og blitt faste lyttere. De skjønner selvsagt ingenting av det jeg sier, men musikken skjønner de, sier Geir Hovig.

Plateaktuell

- Dette er blues så radioen din skjelver, sier Geir Hovig.
Etter utallige oppfordringer fra sine lyttere har Geir Hovig nå samlet en del swinging blues-perler på en CD. – I midten av november skal den foreligge i platebutikkene. Da kan det bli Hovigs hangar døgnet rundt for de som måtte ønske det. Ellers vil jeg som før bli å høre på lufta tre kvelder i uka – dette er røft, dette er tøft, dette er blues så radioen din skjelver, sier Geir Hovig.

Av Jon-Annar Fordal (tekst og foto) 
Get The Blues
 
10 SISTE HOVIGS HANGAR
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no