skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
3_1_banner-hovigshangar
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Hovigs Hangar Sist oppdatert 16:02
 
Spillelister
 
Blues tre ganger i uka på NRK P1.

NRK P1 man-, ons- og fredag kl 23.03 - 24.00


 
Det er ikke bare bluesmusikken som står i fokus når Geir Hovig ønsker velkommen til Eldorado. Mandagens sending var preget av en fyrrig dame, som skulle lære sjefen sjøl å danse magedans!

Ønsker velkommen til Eldorado

Geir Hovig ønsker velkommen til Eldorado. - Bli med meg til gullandet hver mandagskveld i NRK P1, sier Norges store bluesgeneral.

Norges mest rotete kontor?

"En tom pult gjenspeiler et tomt hode" skal en eller annen klok person ha sagt. Det sier Geir Hovig seg 100% enig i, og rydder derfor sjeldent opp i platene sine, - så sjeldent at han er med i kåringen om Norges mest rotete kontor.

Hovig flyr videre

Hovigs hangar flyr videre i NRK P1. Mandags - og fredagskvelder fyrer han av etterbrenneren og serverer skjelvende blues på Norges største radiokanal.

Hangar-plate ute

- Kommer til å selge minst 20 000, mener Geir Hovig. Fra Hovigs hangar er det akkurat sluppet en dundrende bluesplate. Samtidig har Geir startet turne til landets bluesklubber.

Hovig flyr lavt

- Dette er rått! Dette er tøft! Geir Hovig flyr videre fra sin Hangar på NRK P1 tre kvelder i uka. Nå har han skaffet seg den riktige utrustning for å kunne fly enda bedre.

- Blues så det holder!

NRK P1 har blitt blueskanalen. Geir Hovig har flyttet sin hangar til NRK P1. - Blues så det holder tre kvelder i uka på P1, brummer Hovig.

Geir på VG-nett

Geir Hovig var gjest "Tett på nett" hos VG mandag 11/11. Geir ble bombet ned med spørsmål fra både de som liker og de som ikke liker programmene hans.

Bluesens mestere

Festivalsesongen nærmer seg, med mange bluesartister på vei. Geir Hovig er på lufta i NRK P1 med Hovigs Hangar, men har også skrevet biografier om de viktiste artistene innen sjangeren.

Buddy Guy

Hovigs Hangar hadde en spesialsending med blues-legenden Buddy Guy. Les mer om blueslegenden som spiller med tennene!

 
Get The Blues
 
10 SISTE HOVIGS HANGAR
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no