God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 

Brita ønsker God tur

Brita Ønsker alle P1-lyttere God Tur hver søndag. Gjennom en radiotime byr hun på tips, råd og deler store og små reiseopplevelser med lytterne.

Publisert 02.04.2001 14:47. Oppdatert 22.05.2001 09:31.
Brita deler store og små reiseopplevelser med lytterne.
GOD TUR er P1s reiselystne program hvor Brita Blomquist sprer gode tips og råd, forteller om ulike reisemål og lar lytterne fortelle om sine opplevelser på godt og vondt.

Brita forteller deg helst om morsomme reisemål med et annet innhold enn bare strand og vann. Hun gir deg tips om rimelige overnattingssteder og transport som ikke koster all verden, slik at du kan tøye feriebudsjettet ditt og bruke pengene på det som er hyggelig.

God tur forteller om både store og små turoperatører, om leiebilfirmaer, buss-selskap og andre som kanskje ikke er så lette å oppdage selv. Mange gode reisetips kan være vanskelig å finne, men Brita har oversikten og deler gjerne
med sine mange lyttere.

Brita lar lytterne selv komme til orde med både råd og opplevelser, som andre kan ha nytte av, og Brita formidler kontakt mellom mennesker som er alene og kanskje vil ha en reisekamerat.

God tur bistår også med råd for deg som ønsker det. Er det noe du lurer på i forbindelse med med forsikringer, pakkereiseloven, avbestillingsbeskyttelse, bruk av kredittkort og nyttige adresser til norske kontakter i utlandet, kan du også få det av oss.

Og har du selv en morsom reisevits, en hyggelig ferieoppelvelse eller tips, så tar vi gjerne imot og belønner deg med en liten gave. Vi vil også gjerne ta del i en ekstra god service - eller det motsatte.

Alle detaljer, adresser og telefonnummer fra programmene finner du igjen på God turs internettsider. På internettsidene samler vi og tilrettelegger stoffet fra programmene til et skikkelig reiseleksikon.

NRK P1 søndager kl 10.05 - 11.00.


 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no