God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 
Samleside: HELSEREISER
God tur 04.05.03

Helseferie på Gran Canaria

Reglene for fysikalsk behandling i utlandet er nå endret, noe som betyr at du ikke lenger behøver å være en del av en gruppe. Du kan komme til behandling selv om du reiser alene eller drar på ordinær charter-tur, eller har bosted i nærheten.

God tur 17.11.2002

Kuropphold i Pärnu, Estland

Pärnu
Tidlig i vår fortalte Brita om et rimelig – og etter hva hun kan bedømme, bra tilbud om kuropphold i en liten by som heter Pärnu i Estland.
Det er et svensk selskap som heter Vega Resor som formidler dette.

God tur 31.03.2002

Kuropphold i Estland

Estland, og spesielt badebyen Pärnu, har lenge hatt tradisjoner for kuropphold, etter at det ble funnet en spesiell leire i byen, som hadde gunstig virkning på ledd og muskler. Samtidig ligger byen i naturskjønne omgivelser ved havet, med et klima som også skal gjøre godt.

God tur 11.11.2001

Kolobrzeg, Polen

Byen Kolobrzeg (Kolberg) som ligger ved Østersjøen har lenge vært kjent som et stort og anerkjent kursted, både nasjonalt og internasjonalt. Her er det ulike behandlingstilbud for flere typer lidelser, men også et velværetilbud for dem som ønsker det.

God tur 29.04.2001

Aure Opptreningssenter

Aure Opptreningssenter er et opptrenings og velværesenter på Nordmøre. Det er en relativt liten institusjon hvor pasientenes behov står i sentrum.

God tur 18.03.2001

Algarve - Norsk Trivselsenter

Vertskap her er det norske ekteparet Dagrun og Edward Davis. Edward er selv hjerteoperert og vet hvor mye det har å si å bo i et strøk hvor han kan være ute og trene seg opp hele året, samtidig som han har tilknytning til en klinikk - 24 timer i døgnet - med spesialister for både hjertesykdommer og annet.

God tur 26.11.2000

Selje

I begynnelsen av november 2000 åpnet Selje hotel i Sogn og Fjordane Norges - og kanskje også Nordens - første Thalassoterapi-senter.

God tur 17.12.00

Polen

En av våre lyttere, Solveig Eliassen, har sammen med ektemannen vært på helseferie i Polen og er kjempefornøyd.


 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no