God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 
God tur 6.6.

Britas siste God tur-brev - uke 23


Publisert 07.06.2004 13:37.
Dette er den aller siste lille epistel jeg skriver her i God Tur. Vanligvis tar jo reisemagasinet ferie når Reiseradioen begynner, men denne gangen kommer det altså ikke tilbake igjen til høsten.
Nå har jeg hatt dette programmet i åtte år, og det har vært utrolig trivelig å drive med. Jeg er kommet i kontakt med lyttere på en helt spesiell måte, både når det gjelder alle dere som har gitt meg verdifulle tips, dere som har sendt meg korte og lange reisehistorier, dere som har bidratt ved å være med meg på lufta – ja, uten alle dere hadde det vært tungt å få til et God Tur hver uke i disse årene.
Så har jeg hatt det store privilegium å bli kjent med mange av dere personlig gjennom lytterturene. Det er blitt mange turer og mye hygge, og her har jeg også fått verdifulle innspill til programmene.
Når jeg nå gir meg, er det klart det er litt rart etter å ha levd sammen med God Tur i så mange år, men reisemagasin skal det fortsatt bli på P1 på søndager – men på en litt annen tid, etter gudstjenesten. Hvem som skal overta stafettpinnen vet jeg ikke i skrivende stund –heller ikke navnet på programmet, eller hvordan magasinet skal bli- det blir opptil den som får jobben, men det kan godt hende at jeg kommer med et innsmett fra turer og reiser, som jeg fortsatt skal drive med i ”mitt nye liv”. Det å reise er jo noe av det mest stimulerende man kan gjøre, og det gleder meg meg til. Jeg håper at dere også vil få mange gode påminnelser om dette i det nye magasinet.
Selv om dette er siste God Tur, skal jeg ikke gi meg riktig ennå. I sommer skal kollega Ragnhild Lund og jeg ha direktesendinger hver onsdag kveld mellom klokka 22.00 og midnatt – fra og med 16. juni.
Kanskje vi høres da?
Så gjenstår bare å takke dere alle – det har vært kjempeflotte år!
 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no