God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 
God tur 11.01.04

Herskapsvilla i Italia

Vi får mange henvendelser fra klubber, foreninger, større familier, etc. som vil ha tips om leie av et stort hus. Kanskje Villa Mucellena kan være et alternativ?

Publisert 09.01.2004 14:19.
(Foto: www.labellaitalia.no)
Det er ikke alltid så enkelt å komme over noe passende. Riktignok finnes det masse på nettet, men leier du av et utenlandsk selskap, kan det være litt risikabelt, hvis det er ting du ikke er fornøyd med.

Kjersti Skogvold har tidligere hjulpet mange av dere med leie av hus i Italia, og Villa Mucellena er kanskje et alternativ for dere som vil ha et stort hus.

(Foto: www.labellaitalia.no)
Det er et herskapshus fra 1800-tallet, fullstendig og lekkert renovert, med sengeplass til 26-30 personer. Standarden er 4 pluss, huset ligger i en stor hage, og det er to svømmebasseng, et for voksne og et for barn.

Det ligger 12 kilometer fra Siena i Toscana, hvilket betyr at du har kort vei til det meste av de stedene som vi gjerne forbinder med denne vakre delen av Italia. Kjersti har vært i huset og "saumfart" det, og sier at hun trygt kan anbefale stedet.

(Foto: www.labellaitalia.no)
Prisene varierer fra 5.100 Euro til 8.500 Euro per uke, alt etter sesongene. Sammenligner du med hotellpriser, vil dere selv i den dyreste sesongen komme rimeligere ut enn tilsvarende standard på hotell, dersom dere fyller huset.

Mer info på www.labellaitalia.no
Her finner du også kontaktmuligheter til Kjersti.

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ITALIA

 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no