God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 
God tur 26.10.03

Redd for å reise?

- Tenk om noen kunne bedøve meg når koffertene er pakket og vekke meg opp igjen når jeg er på reisemålet, skriver en av våre lyttere i et brev til oss.

Publisert 24.10.2003 12:24.
Hun er ikke redd for å fly, men er skremt over flyplasser, hvordan sjekke inn, finne frem til gaten, komme på riktig fly, og lurer på om det er noen hjelp å få på flyplassene.

- Ikke noe problem, sier Lene Berntsen i firmaet Medema, som holder til på Gardermoen. - Skal du ut og reise, ringer du oss på forhånd og forteller når du skal reise – og når du kommer til flyplassen. Beregn god tid.
Telefon 64 82 17 70

Gratis assistanse

Redd for store flyplasser? Det er hjelp å få...
Enten du kommer med flytoget, vanlig tog, buss, taxi eller privatbil, blir du hentet på stedet, fulgt inn på flyplassen til innsjekking, videre gjennom sikkerhetskontrollen og frem til flyet. Samtidig bestiller kontoret samme tjenesten på den flyplassen du skal til – og hele tjenesten er GRATIS!!!

Lene sier at hun vet at mange sitter hjemme uten å våge å reise, nettopp fordi de har samme problemet, og det syns hun er synd – så vår lytter et altså ikke alene om å ha denne redselen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM GODE RÅD

 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no