God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 
God tur 08.06.03

Fergetilbud i sommer

Skal du til Danmark eller Tyskland og videre sørover i sommer, kan du ta flere ulike ferger med de tre store selskapene DFDS, Color Line eller Stena Line. Det satses stort på familie-opplevelser fra alle disse rederiene.

Publisert 07.06.2003 17:16. Oppdatert 02.09.2003 12:55.
DFDS går til København, Color Line fra forskjellige steder i Norge til Danmark eller Kiel, og Stena Line til Danmark – eller fra Gøteborg til Kiel.

Bugnende matbord i "Seven Seas Restaurant" hos DFDS

DFDS

har Piratklubb for barn – her blir det skattejakt, rebusløp, ansiktsmaling, godterier, og et stort vannland med vannpistol-krig. På soldekket blir det steel-band-musikk hver ettermiddag etter avgang og til 7-8-tiden på kvelden. Vil du reise bare til København, finnes det familiepakker med hotell i tilknytning til båtreisen og billetter til blant annet Tivoli. Den nye operaen ligger også like ved terminalen, og du kan bli hentet i kanal-båt og få en tur til det "ukjente København".

Flere opplysninger får du under www.dfds.no


"Captain Kid"

Color Line

har sin Captain Kid for barn med masse ulike aktiviteter, mens foreldrene kan slappe av. Hver ettermiddag vil de også grille på dekk, så sant været tillater det. En av båtene som går til Danmark har også svømmebasseng om bord. Det er også barnedisco på kvelden. Rederiet tilbyr også en aktivitetspakke hvor 16 ulike attraksjoner i Danmark ligger i pakken – og dette er de mest populære som man kan få med seg i tillegg til overnatting og båtreisen. De har også "alle+bilen"-billetter.

Informasjon kan du finne på www.colorline.no

Stena Line

går fra Oslo til Danmark og her har de Barneklubben med tegning, sang, maling, skattejakt og leker. De sier også at de har verdens beste trylle-kunstner om bord som vil lære fra seg knepene på en trylleskole.
"Stena Saga"
Stena har en egen feriekatalog over steder du kan bo og ting du kan gjøre i Danmark – og også et attraksjonskort hvor du får billetter til to av de fire mest populære attraksjonene i Danmark – blant annet Legoland. Hvis du vil ta turen til Gøteborg, kan du dra videre til Kiel, og spare en del penger på dette alternativet. Båten går fra Gøteborg til Kiel hver kveld klokka 19.30.

Informasjon finner du på www.stena.no

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SKANDINAVIA

 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no