God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 

Bli med Brita på tur

Brita ønsker alle P1-lyttere God Tur hver søndag formiddag og mandag kveld. Gjennom en radiotime byr hun på tips, råd og deler store og små reiseopplevelser med lytterne. Brita nøyer seg ikke med det – hun tar jevnt og trutt også lytterne med på turer. Nå i mars tar hun med seg en gruppe til Guetemala.

Publisert 25.02.2003 12:41. Oppdatert 25.02.2003 12:44.
I mars går en av Britas lytterturer for første gang utenfor Europa - da står Guatemala som reisemål.
Via God tur inviterer Brita også lytterne med på turer hvor hun selv er reiseleder. ”Kampen” om å få være med på disse turene er stor, men følg med i sendingene eller på God turs nettsider for å få med deg når neste anledning byr seg.

Første gang utenfor Europa

Hittil har lytterturene går til ulike steder i Europa, men i mars tar Brita med seg en gruppe til Guatemala. - Vi har laget mange lytterturer, men det er første gang vi beveger oss utenfor Europa, og det er med stor spenning og forventning vi nå har valgt Guatemala, sier Brita Blomquist.

Både i programmene og på lytterturer konsentrerer Brita seg helst om morsomme reisemål med et annet innhold enn bare strand og vann.
Hvem som får være med til Guatemala er forlengst avgjort, men i programmene og på nettet er det gode råd og tips for den som vil følge Britas turer på individuell basis.

Mer enn strand og vann

Både i programmene og på lytterturer konsentrerer Brita seg helst om morsomme reisemål med et annet innhold enn bare strand og vann. Hun vet om rimelige overnattingssteder og transport som ikke koster all verden, slik at du kan tøye feriebudsjettet ditt og bruke pengene på det som er hyggelig.

God tur forteller om både store og små turoperatører, om leiebilfirmaer, buss-selskap og andre som kanskje ikke er så lette å oppdage selv. Mange gode reisetips kan være vanskelig å finne, men Brita har oversikten og deler gjerne med sine mange lyttere.

Brita lar lytterne selv komme til orde med både råd og opplevelser, som andre kan ha nytte av, og Brita formidler kontakt mellom mennesker som er alene og kanskje vil ha en reisekamerat.

Her er Brita og en gjeng lyttere i Frankrike.
God tur bistår også med råd for deg som ønsker det. Er det noe du lurer på i forbindelse med med forsikringer, pakkereiseloven, avbestillingsbeskyttelse, bruk av kredittkort og nyttige adresser til norske kontakter i utlandet, kan du også få det av oss.

Og har du selv en morsom reisevits, en hyggelig ferieoppelvelse eller tips, så tar Brita gjerne imot og belønner deg med en liten gave. Brita hører gjerne om ekstra god service - eller det motsatte. 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no