God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 
God tur 01.12.2002

London, billig og spennende

En av lytterne våre kommer med følgende tips: Jeg kjøpte Daily Telegraph og så at det fra 1. november var kjempetilbud på storhoteller i London. Selv om jeg er en erfaren nettbruker, er det vanskelig å finne disse tilbudene på nettet. Før du bestiller hotell fra Norge, dra til London og kjøp deg en avis, spesielt helgeutgave, der finner du helt sikkert et godt tilbud.

Publisert 29.11.2002 12:55. Oppdatert 29.11.2002 15:15.
En annen av lytterne våre har vært i Europas aller største kjøpesenter ”Bluewater”, som ligger rundt 3 mil utenfor London sentrum.
Hun sier at senteret har ALT, du trenger ikke å gå gatelangs i Londontrafikken, for alle butikkene er under tak i dette senteret, – hele 350 stykker.

En annen ting du kan gjøre her er å kjøre offroad med firehjultrekker INNE i senteret.
Avdelingen heter ”Adventure Zone”, og opplevelsen beskrives som en ekstrem og unik. Banen dekker 28 mål, og blant hindrene er en forlatt gruvearbeiderhytte, en jungelbro, trapper som er laget av jernbansviller, en pir som er i ferd med å dette sammen og en skråning eller utforbakke med 42 graders helning!

Bluewater ligger like ved motorveien M25, du kan ta tog fra Charing Cross retning Dillingham, – si at du skal til Bluewater.
Nettadressen er: www.bluewater.co.uk

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM STORBRITANNIA
Siste saker:
Flere saker: ALT OM GODE RÅD

 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no