God tur 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > God tur
Alle fakta-
opplysninger fra radioprogrammet finner du igjen her samlet til et hendig reiseleksikon.

NRK P1
søndager kl 10.05
reprise mandager
kl 22.05 
God tur 10.11.2002

Enkeltromstillegg på 8890,- kroner!

En av lytterne våre som er singel, skulle bestille en 14 dagers tur med Star Tour til Toscana i juli. Hotellet var fire stjerners, ”Riva del sole” og grunnprisen var 12.945 kroner. Enkeltromstillegget var 8.890! Til sammen ville det bety 21.835 kr for fjorten dager – bare for hotell.

Publisert 08.11.2002 11:46. Oppdatert 08.11.2002 11:52.
Han ble himmelfallen og lurte på om det kunne være mulig, men Star Tour, ved markedsdirektør Sverre Høven bekrefter at det ikke er trykkfeil. Dette er et hotell som er sterkt etterspurt, sier han, og de er ikke interessert i annet enn å selge dobbeltrom, og vil man ha rommet alene, ja, så får man også finne seg i å betale for den sengen man ikke bruker.
Han understreker imidlertid at det finnes andre rimeligere alternativer på andre hotell, også på ett i samme området, som har enkeltrom.
Brita Blomqusit sier at siden de er en så stor operatør og samarbeider med de største andre i Europa, så burde de ha så store påvirkningsmuligheter at de kunne få gunstigere tilbud for enslige.
Han mener at de har gode tilbud, gjerne utenom høysesonger, men at enslige ikke er en stor gruppe for Star Tour, og sier at de kommer i samme kategori som store familier med flere barn, fordi det er vanskelig å for.,eks å sette tre ekstra senger inn i et boalternativ – da må man ty til flere rom.
Brita sier at hun ikke kan begripe at enslige og familier med mer enn to barn i det hele tatt velger disse tilbudene, når de kan få rimeligere alternativer, med for eksempel å ta en setebilett på fly -og leie seg et hus selv.

Når Brita spør om en del av enkeltromstillegget går rett i lomma på Star Tour, svarer Høven at de selvsagt tjener noe på alt, men at det er lite akkurat på dette tillegget.
Men er du interessert i å leie hus i Toscana, se på våre Internettsider under Italia.

Siste saker:

 
10 SISTE GOD TUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no