skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
3_1_banner Knut Nærum
Her er du: NRK.no > Programmer > NRK-fjes > Knut Nærum Sist oppdatert 11:44
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 

Historien om Knut

Knut Nærum har skrevet denne biografien selv. Det er sant, han trodde han sa ja takk til at noen andre kunne ta seg av det, men det han takket ja til var, viste det seg etter hvert, å gjøre det selv. Han ser det i ettertid, han skulle ha lest forespørselen mer nøye. Nå sitter han i saksen.

Publisert 10.11.2004 11:45. Oppdatert 30.01.2006 15:33.
SE OGSÅ:
av Knut Nærum

Hva skal han skrive om seg selv? Uansett hva han skriver vil det være en oppvisning i narsissisme. Om han så hadde latt andre skrive biografien, gjenstår det: Knut Nærum ser på seg selv som et menneske som er verdt en biografi på Internett.

Solidaritetstoget har gått

Dette skiller ham fra alle de milliardene mennesker som ikke har biografien sin på nettet, som aldri har blitt spurt. Egentlig vil han være en av dem, de biografiløse, det er dem han ønsker å solidarisere seg med. Men kanskje det er for sent, kanskje solidaritetstoget har forlatt perrongen og allerede er oppe i en jevn marsjfart, kanskje det eneste toget som står igjen, på en perrong litt lengre borte, er det langt mer vamle medfølelsestoget.

Skrev falskt brev

Knut Nærum ble født i Arendal i 1961. Han lærte tidlig at det er synd på alle i Afrika. Han kom på tredjeplass i sin årsklasse under klubbmesterskapet i Halden Turnforening i 1971. Det var syv med. Han er allergisk mot både katter og hunder. En gang skrev han et falsk brev og fikk en klassekamerat til å møte opp foran Aladdin Kino i Halden i den tro at en av jentene i klassen var interessert.

Refusert

Knut Nærum har gått på folkehøyskole og kardet sin egen ull. Han er refusert av tegneseriebladet Brage, Gyldendal og nesten alle teatre i Norge. Han har representert RV i bystyret i Kristiansand. Han har vært Norgesmester i tegneserier.

Et liv etter TV

Han har skrevet syv bøker. En av dem er oversatt til nederlandsk. Han har undervist i standupkomikk i Namibia. Han har latt seg fotografere sammen med sin familie av en fotograf fra Se og Hør, og har angret på det siden. Han var nesten førti år før han begynte å være på TV hver fredag. Han har hatt et liv før TV, og regner med å ha et liv etter. Av og til, i gode stunder, tror han også på et liv mellom før og etter. Han har det bra. Han mener det. Virkelig. Alt er fint.

Knut Nærum håper at interessen for hans person er mindre enn NRKs nettredaksjon later til å tro, og har et visst håp om at ingen leser dette. Overfor dem som faktisk leser dette, kan han bare beklage.


 
PROGRAM
Nytt på nytt - bannerlenke (180)

SPØR KNUT!

Har du noe du vil spørre Knut, om eller bare en hilsen du gjerne vil sende? Skriv inn og få svar her.

Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no