skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
jon_almaas_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > NRK-fjes > Jon Almaas
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Anne-Kat. went to America and all I got was this lousy...

Jon ga ut godteri

Smake?
Smake?
Anne-Kat. var i Amerika og tok med karameller til Jon. De falt ikke i smak. - Hele nougaten henger fast i cellofanen og peppermynte-smaken er nesten fraværende, klaget Jon.
Jon utfordret dermed leserne: Smak på godteriet og døm selv!

Publisert 26.05.2002 16:19. Oppdatert 27.05.2002 07:24.
Karamell med flagg på snei

Preget av skuffelsen

Jon var tydelig preget av den negative erfaringen godte-gaven fra Anne-Kat. påførte ham. Og delte gjerne historien med oss.

- Gleden er stor, når Anne-Kat. kommer hjem fra tur. Hun pleier alltid å ha med seg noe. Denne gangen hadde hun med seg amerikansk godteri. Stars and stripes. Peppermint Nougat Fluffs, begynte Jon.

Mye anstrengelse, lite smak

- Nougat er jeg veldig glad i, så dette er noe jeg gledet meg til å prøve. Jeg flerret opp posen, og skuffelsen var desto større da Punkt 1: Hele nougaten henger fast i cellofanen, så man må liksom gnage den av. Punkt 2: Peppermyntesmaken er nesten fraværende, sukket Jon.

Usunn munnfull

Jon forklarte at når han så innholdet i karamellpapiret hadde han ventet seg en smak opp mot polkagriser. Det kunne han se langt etter.
Null sunt


- Sånn det er blitt nå, ser jeg ingen positive ting ved denne gaven. Her er det null vitaminer og null jern. Det eneste denne har mye av er fett og karbohydrater, fortsatte Jon.

En skuffelse for Jon, en skuffelse for deg?

Tomme komplimenter?

- Prislappen står jo på; her står det seks dollar, og skal jeg være helt ærlig, ville jeg heller hatt pengene, medga Jon.

- Jeg hadde jo trodd bedre om henne. Hun har jo strødd om seg med komplimenter. Så nå begynner jeg virkelig å lure om det ikke er noe i det likevel... Jeg lurer også på om dette kanskje er noe som Anne-Kat. kan ha hatt liggende, avsluttet Jon.

Leserne dømte selv

Smak på godteriet og døm selv! var Jons klare oppfordring. Leserne lot seg ikke be to ganger. Les fortsettelsen i Anne-Kat. og Jon i karamellkrise under!

Siste saker:

 
Jon Almaas
5 SISTE JON
25 SISTE NRK-FJES
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no