skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
jon_almaas_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > NRK-fjes > Jon Almaas
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Samleside: MER OM JON ALMAAS

Jon til Agurknytt

Jon blir seriøs i sommer. Han skal lese Agurknytt for Reiseradioen. - Jeg kjenner pelsen reise seg hver gang jeg hører ordet "nyheter", mener han.

Se bildene:

Jon øver på skulderholdningen

Flere har reagert på Jons over-skulderen-holdning til Knut Nærum. Nå øver Jon for å bli kvitt denne holdningen. Se bilder av Jons øvelser her!

Rekordskred for Nytt på nytt

Nytt på nytt har satt seerrekord tre fredager på rad. Sist fredag fulgte 1 292 000 seere med på Nytt på nytt-gjengens kommentarer og skråblikk på ukas nyheter.

Anne-Kat.s karamell-gave til Jon splitter folket

Karamell-splitt

Jon oppfordret folket til å smake på karamell-gaven fra Anne-Kat., og henvendelsene lot ikke vente på seg. Nå har folket talt, og Nett Underholdning bringer et knippe tilbakemeldinger.

Jons karamell-kritikk til Anne-Kat. gjort til skamme

Jon på karamell-smell

Jon er i sjokk. Karameller var slett ikke det eneste Anne-Kat. skulle gi ham. Bil i sommergave og fondspenger til sønnen hans var på trappene. Auda! Jon gjør et tappert forsøk på å rette opp skaden i en mail...

Anne-Kat.s karameller slo ikke an hos Jon...

- Din frekke faen!

Anne-Kat. raser over Jons godteri-utspill i mediene. - Skal jeg være helt ærlig, ville jeg heller hatt pengene, sa Jon om den mislykkede karamell-gaven fra Anne-Kat. - Din frekke faen, svarer Anne-Kat. og tar hevn.

Anne-Kat. went to America and all I got was this lousy...

Jon ga ut godteri

Anne-Kat. var i Amerika og tok med karameller til Jon. De falt ikke i smak. - Hele nougaten henger fast i cellofanen og peppermynte-smaken er nesten fraværende, klaget Jon. Jon utfordret dermed leserne: Smak på godteriet og døm selv!

Talen Jon aldri fikk holde til Märtha...

Jons tale til Märtha

Jons tale var ferdig før Aris! Jon Almaas fridde til Märtha høsten 2000. Avtalen var at dersom hun vant Oslo Horseshow, skulle hun gifte seg med Jon. Märtha vant ikke, men Jon hadde talen klar. Se Jon lese talen på video!

Historien om Jon

De færreste har programleder som sin første jobb. For Jon begynte det hele med gulvstøping. Og i NRK har han gått stigen fra kaffekoking til programledelse.

På kontoret:

Anne-Kat. Hærland-filteret

Jons kolleger skal sees, men ikke høres. Derfor har han Stærke Gustav for å lokke dem inn på kontoret, men hørselsvern for å stenge praten deres ute. Anne-Kat. Hærland skal være en utfordring som påkrever bruk av hørselsvern.

FLERE SAKER
Vær furet! (22.01.2002)
Fortid som harry (22.01.2002)
Jons diksjon (16.11.2001)
Jons lumre fortid (19.10.2001)

 
Jon Almaas
5 SISTE JON
25 SISTE NRK-FJES
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no