skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Espen Thoresen Hværsaagod  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > NRK-fjes > Espen Thoresen Hværsaagod Sist oppdatert 14:18
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 

Vil hete Graatulerer

Espen ville skifte navn til Espen Thoresen Gratulerer. Han sendte inn søknad til Folkeregisteret og har fått svar, og dermed er prosessen nå inne i en ny fase.

Publisert 03.06.2003 13:30. Oppdatert 03.06.2003 16:18.
Av Kari-Lill Fredriksen

Espen har fått svar fra Folkeregisteret etter bred støtte blant folket:

- Navneskifteprosessen er inne i en ny fase. Ved første forsøk fikk jeg avslag fordi de av ukjente grunner mente at Gratulerer ikke har navns nevnelse, sier Thoresen.

Men Folkeregisteret har ikke klart å ta vekk Espens ønske om nytt navn.

Graatulerer uten Å

- Jeg forsøker på nytt, denne gangen med navnet Graatulerer. Som man kan se er 'å' byttet ut med to 'a'er, og dette er for å øke graden av "navns nevnelse".

Men flere fra ekspertise innen navn mener at Espen har en god sak.
Espens program skal gå i hele sommer, tillegg til nyskapningen "Thoresen og Thoresen værsågod; nåtidens eldre omsorg" som er en videreføring av Thoresen værsågod.

- Men her er min mor Eva Thoresen med for å trekke veksler på sin livserfaring de gangene dette skulle vise seg nødvendig, sier Espen.

Programmet kommer til å gå på tirsdager til samme sendetid.

Fortjener et skuldertrekk

Espen har fått mange tilbakemeldinger både på navneskifte og andre ting, og Espen gir her tilbakemelding på en av mange meldinger som har kommet inn på Espens NRK-side:

Navn: Asterix - For tiden Spania: Hallo i luken der oppe i nord! Ville bare si at kompisen din Kristopher Schau, ikke lenger har noen form for rekord med å bo i bil! En uke i Norge er vel ingenting! Jeg har levd i min 1985 Opel Ascona Coupe Rundt om i Spania i åtte uker (uten penger, kjenner ingen) og vil fortsette med dette..

Når det gjelder denne fyren som tror det er en prestasjon å bo i en bil på sommertid i Spania, kontra 15 minus i mars, synes jeg ikke han fortjener annet enn et skuldertrekk. Dessuten hadde Kristopher aldri bena på utsiden av bilen. Toalettbesøk foregikk innedørs, selv uten toalett.

LENKER
Siste saker:
Siste saker:

 
HØR INNSLAG FRA XL
XL - lenke til player
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no