skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
programledere_anne_grosvold_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > NRK-fjes > Anne Grosvold
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Siste program for "Det svakeste ledd":

Hvem ler sist og hvem er svakest?

Gjennom femten programmer har Anne Grosvold provosert, engasjert og delt ut verbal juling. I kveld er det sesongens siste utgave av "Det svakeste ledd".

Publisert 06.12.2004 14:59.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Håkon M. Sverdrup og Geir Evensen

Det er klart for sesongavslutning av "Det svakeste ledd" på NRK1 i kveld kl. 21.30. Som vanlig skal åtte deltagere i ilden, men kun èn blir stående igjen til slutt som det sterkeste leddet. Vedkommende får æren av å runde av denne sesongens femtende og siste program.

Tøft å være deltaker

Statistikken taler sitt tydelige språk: Det er tøft å være deltager i Det svakeste ledd. Kun èn av åtte får belønning for strevet, resten blir bare en erfaring rikere. I denne sesongens siste program står fire kvinner og fire menn klare til å få testet sine allmennkunnskaper. De må svare raskt og presist, tenke taktisk og håpe på litt flaks.

Siste åtte

De siste åtte deltagerne er: Pål Gjertsen og Tor Egil Kaasa fra Oslo, Christin Dammen, Tina Nørbech Bugge og Anne Cath Meese fra Trondheim, Brage Nordgård fra Bergen og Unni Sivertsen fra Stavanger. Norges mer landlige distrikter er representert ved Johnny Åsen fra Myre i Nordland.

Om serien

I Det svakeste ledd konkurrerer åtte deltagere om å vinne penger. Konkurransen er delt inn i runder, og etter hver runde stemmer deltagerne over hvem de mener er det svakeste ledd. Personen som får flest stemmer må forlate konkurransen. Til slutt er det to igjen i en finale. Vinneren får alle pengene de har klart å samle, taperne ingenting.

Verbal juling

Deltagerne må selvsagt kunne svare på vanskelige spørsmål, håndtere tidspress og krav om prestasjoner fra de man spiller sammen med. Men i tillegg bør de være forberedt på svært direkte evalueringer av innsatsen.
- Det er utrolig at så mange nordmenn frivillig melder seg på til en omgang verbal juling, sier programleder Anne Grosvold.

Siste saker:

 
25 SISTE NRK-FJES
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no