høstlansering_igdh2

God stemning på NRK

Når du vil kose deg. Her er høydepunktene fra NRK-høsten øremerket kos.

Slik blir NRK-høsten:

Er du smartere enn Norges smarteste?

klipp høst 2015

Greide du å telle antall baller?

Denne og andre oppgaver kan du bryne deg på i høst når 25 usedvanlig kloke hoder testes i matematiske, logiske, musikalske og språklige evner. Hvor god hukommelse, sosial intelligens og observasjonsevne har de?

Nadia Hasnaoui er programleder, og med seg har hun Norges yngste professor i matematikk, Jan Martin Nordbotten. Han jobber som professor ved Matematisk institutt i Bergen og tok doktorgrad i en alder av 22 år.

Norges smarteste har premiere fredag 28. august.

Kos. Skillelinje. Grafikk.

Ikke flinke piker

Kos: Glede, trivsel, velbehag

Norsk synonymordbok
Klipp høstlansering 2015

I dramaserien Unge lovende møter vi tre unge jenter som står overfor noen store valg. Livet i Oslo består av drømmer og forpliktelser, sex og kjærlighet – og et sterkt behov for noe med substans. Elise, Alex og Nenne oppdager at alle, selv foreldrene, bare "later som" de er voksne… Hva er de viktige tingene i livet? Hva skal gå på bekostning av hva?

Kos. Skillelinje. Grafikk.

Piruetter under vann

Klipp høst 2015

Linda Eide har utforsket norske attraksjoner på kryss og tvers, nå skal hun gjøre det samme med forskjellige idrettsgrener. På sine reiser treffer hun folk som forteller om menneskets oppfinnsomhet og trang til lek og moro. Enten det er med stein og kost på isen, en racket, eller en piruett under vann. Smæsj er en serie i åtte deler som utforsker åtte forskjellige idretter.

Kos. Skillelinje. Grafikk.

Alene på jobb

Klipp høst 2015

Likte du sjåførene i Melkeveien og Brøyt i vei? Da vil du elske Lovens lengste arm.

Vi blir kjent med noen av lovens voktere som jobber på små, litt utilgjengelige steder i Finnmark. Her er vær og avstander avgjørende, det er mørketid og scooterkjøring, ulovlig krabbefiske, naturoppsyn, grensepatruljering og narkokriminalitet. Vi følger Kystvakten på tokt og Reinpolitiet på langtransport inn på Finnmarksvidda.

Kos. Skillelinje. Grafikk.

Alle har et navn

Klipp høst 2015

Dag er så glad i Donald Duck at han har kalt barna sine opp etter figurene i tegneserien.

Men hva er et navn? Hvorfor har vi navn, hva bruker vi navnene våre til og hva betyr de for oss? Gøril Grov Sørdal i Nomino utforsker navnejungelen.

Kos. Skillelinje. Grafikk.

Ekstremsport for artister

Samme promo som nå uten grafikk

Hvis en operasanger må synge hip hop, eller en hip hoper må fremføre en ballade... ja, da går de ut av komfortsonen sin.

Stjernekamp er klar med en ny runde.Premiere lørdag 29. august.

Kos. Skillelinje. Grafikk.

Live går i bresjen

Klipp høst 2015

På vegne av norske kvinner spør Live Nelvik seg hvordan det er å være Dama til sju kjente personer.

Hun ender i full krangel med Eyvind Hellstrøm på sydentur og kliner med Paradise-Iselin for å imponere Staysman. Hun finner ut at hun er et lesbeikon på «gaybar» med Anja Hammerseng-Edin, og skjønner at å gå på date med Stian Blipp kan ta lang tid!

Kos. Skillelinje. Grafikk.

De gutta er gærne

Klipp til høstpakke 2015

Denne høsten vil Rune Nilson og hans nye makker Torfinn Borkhus blant annet bo sammen med 40 000 bier, lage popcorn i badekaret og røyke pipe.

I Ikke gjør dette hjemme tester de ut det man ikke skal gjøre hjemme slik at du slipper.

Kos. Skillelinje. Grafikk.

Kosekroken

I Sofa er vi flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på TV. Vi får gjensyn med både Jan og Silvia, Tore og Adam, familien Prøis og møter i tillegg nye engasjerte TV-tittere.

Høstlanseringspakke God steming