NRK Meny
Normal

Sommeråpent er i gang

I hele sommer leverer et stjernelag av erfarne programledere ferskt og engasjerende sommerfjernsyn med variert musikk og spennende gjester. Stedet er Operataket i Oslo.

Sommeråpent 2014 SOMMERÅPENT

Tore Strømøy, Dan Børge Akerø, Anne Rimmen, Atle Bjurstrøm, Haddy N'jie og Nadia Hasnaoui er programledere for Sommeråpent 2014.

Foto: Anne Liv Ekroll, NRK

Av de seks profilerte NRK-programlederne har Nadia Hasnaoui, Anne Rimmen, Dan Børge Akerø og Tore Strømøy ledet Sommeråpent tidligere. Nye av året er Haddy N’jie og Dagsrevyens Atle Bjurstrøm.

Nadia Hasnaoui, programleder i uke 28

Haddy N'jie, programleder i uke 29

Atlje Bjurstrøm, programleder i uke 30

Anne Rimmen, programleder i uke 31

Dan Børge Akerø, programleder i uke 32

Tore Strømøy, programleder i uke 33

På hjul i innlandet

Sommeråpent tar også pulsen på hele Sommer- Norge. For i tillegg til sendingene fra Operaen, legger seks andre NRK-profiler ut på biltur gjennom Innlands-Norge. Fra en rød og gammel folkevognsbuss leverer de daglige reisebrev og direktesendte innslag fra møter med mennesker og steder på sin vei.

Målet er å rekke nord, sør, øst og vest i løpet av seks uker. Se derfor opp for den røde Sommeråpent-bilen, for kanskje stopper den på et sted nær deg!


Ved å bruke en av Norges største turistattraksjoner som base og kombinere direktesendingene med daglige innslag fra hele landet, ønsker NRK å formidle gode opplevelser fra Sommer Norge - der folk er.

Les mer


Sendeperiode: tirsdag 8.juli – lørdag 16. august