Informasjon fra NRK

Slik blir årets «P3 Gull»

Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød inviterer til hjemme alene-fest på beste sendetid på NRK1. Norges kuleste musikkshow «P3 Gull» går av stabelen lørdag 27. november kl. 21.15.

Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød er programledere for P3 Gull 2021

Denne trioen er vertskap når NRK P3 feirer norsk musikk.

Foto: Kim Erlandsen

På «P3 Gull» skal den beste musikken på NRK P3 gjennom året som har gått hedres med en storslagen direktesending. Sendingen blir som i fjor sendt direkte fra gamle Deichmanske bibliotek. Da var bygget smått preget av gule bånd med påminnelse om å holde en meter avstand, men nå er det klart for fest!

Hvis «P3Gull» 2020 var et vorspiel med få inviterte, blir «P3Gull» 2021 hjemmealene-festen uten hemninger.

Også fjorårets programledere returnerer til årets «P3 Gull». Jonis Josef, Henrik Farley og Martin Lepperød er nok en gang klare for å lose seerne gjennom hyllesten av Musikk-Norge.

Fantastiske opptredener
Tradisjonen tro har «P3 Gull» spektakulære liveopptredener. I år byr blant annet Kamelen opp til fest. Aurora opp til dans. Og Chris Holsten opp til gåsehud.

Samtidig kommer «Årets Urørt» Rambow og setter fyr på Deichman.

– Alt jeg kan si er at det blir en eksplosjon, sa han om den kommende «P3 Gull»- opptredenen etter at han vant «Årets Urørt» i september. Det blir i tillegg tre andre opptredener som enn så lenge er hemmelig.

Gjeve priser
I tillegg til å være en storslått fest, er «P3 Gull» naturligvis også en prisutdeling. Hvilke artister har utmerket seg ekstra mye det siste året? Under «P3 Gull» skal det blant annet kåres publikumsprisene «Årets låt» og «Årets artist», samt juryprisene »Årets nykommer» og «P3Prisen».

De nominerte for «Årets låt» er allerede klare. Du kan stemme på din favoritt her!

Vil du vinne billetter?
Lyst på «P3 Gull»-billetter? Du har nå mulighet til å være til stede på årets kuleste fest! Følg «NRKP3» på Instagram for mer informasjon.