NRK Meny
Normal

Viva hate (1:3)

Uke 41 NRK2 torsdag 8. oktober kl. 21.30

Daniel drømmer om å bli rockestjerne. Han skal bli det, og starter bandet Viva hate. Samtidig opplever han kjærligheten. Men Daniels lojalitet til den halvkriminelle broren kan ødelegge alt.

Viva hate

Daniel (Tom Ljungman nr. to f. h.) starter bandet Viva hate sammen med vennene Morgan, (Wilhelm Johansson), Juan (Johannes de Lima) og Fabian (Mandus Berg). Samtidig forelsker han seg i Fanny (Anna Åström).

Foto: Magnus Liam Karlsson / SVT

Gøteborg på begynnelsen av 90-tallet: Daniel er en ung man på 18 år som sammen med kompisene Morgan, Fabian og Juan starter bandet Viva Hate. De drømmer om å bli like store som The Smiths, The Cure og The Cult.

Rockslaget

Viva Hate

Bandet Viva hate deltar i en talentkonkurranse og får stor oppmerksomhet.

Foto: Nils Linde / SVT

Med stjålne instrument og aldri sviktende selvtillit stiller de opp i talentkonkurransen Rockslaget, og gjør suksess. Ikke fordi de spiller så bra, men fordi de lager et helvete.

Daniel treffer Fanny, jenta som han reddet fra å hoppe fra en bro. Begge vil gjerne oppleve kjærligheten, samtidig som den skremmer dem.

Daniel er lojal overfor sin halvkriminelle bror, Tommy, noe Tommy utnytter, og etterhvert blir problemene større og større for Daniel. Til slutt kastes han ut av bandet.

Intens

Viva hate

Daniel (Tom Ljungman) og Fanny (Anna Åström) forelsker seg, men de er skeptiske til kjærligheten.

Foto: Magnus Liam Karlsson / SVT

"Viva hate" handler om drømmen om å bli noe stort – og konsekvensene man må ta for de valg en gjør. Musikk og ung, desperat kjærlighet er stikkord i denne svenske serien.

Biljakter og slåsskamper med feminister og wannabe gangstere er noe av det vi får oppleve. Serien er intens, og her finnes masse humor.