Unge lovende (6:6)

Uke 51 NRK1 lørdag 19. desember kl. 22.35

Elises søster skal gifte seg, og alle jobber for å holde løgner, hemmeligheter og isfronter i sjakk. Alex får ansvaret for serveringen når Nenne plutselig ikke dukker opp.

Unge lovende (6:6)

Elise og Saras far (Anders T. Andersen) holder tale i bryllupet. Mamma (Kirsti Torhaug) sjokkerer alle gjestene ved å lage en scene.

Foto: Eirik Evjen/NRK

Elise gjør sitt beste for å gi søsteren en fin feiring, men blir stadig mer frustrert over å måtte leke harmonisk familie. Samtidig er det isfront mellom henne og Anders, og Elise begynner å frykte at hele vennskapet står i fare.

Nenne har fått ansvaret for maten i bryllupet, men når hun får en dårlig nyhet, er det en fortvilet Alex som blir sittende igjen med ansvaret.

Inga spiller brud i Unge lovende

Inga Ibsdotter Lilleaas spiller Elises søster Sara.

Foto: Eirik Evjen/NRK

Om serien

I «Unge lovende» møter vi tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine i Oslo. På terskelen til voksenlivet står Elise (Siri Seljeseth), Alex (Alexandra Gjerpen) og Nenne (Gine Cornelia Pedersen) overfor viktige valg.

Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst, sex og kjærlighet. Elise, Alex og Nenne oppdager at alle, selv deres foreldre, bare later som om de er voksne.

Hva er de viktigste tingene i livet, og hva skal gå på bekostning av hva? Det prøver våre tre jenter å finne ut av ved å gå noen helt utradisjonelle veier.