NRK Meny
Normal

Unge lovende (5:6)

Uke 50 NRK1 lørdag 12. desember kl. 22.40

Elise forsøker å legge det kompliserte forholdet med Anders bak seg, og velger en dårlig strategi. Nenne stresser fordi leveringsfristen til forlaget nærmer seg med stormskritt.

unge lovende 5

Alex (Alexandra Gjerpen) får et jobbtilbud hun kanskje burde ha takket nei til.

Foto: Monster A/S

Elise klarer å glemme Anders et øyeblikk når hun møter den sjarmerende bartenderen Ole. Hun planlegger også en opptreden på en standup-klubb, men kvelden blir
langt mer dramatisk enn hun hadde tenkt. Nenne tar noen tvilsomme valg på jobben, samtidig som fristen for levering av bokmanuset nærmer seg.

Alex er på nippet til å gi opp skuespillerdrømmen, men så får hun en uventet telefon..

Siri Seljeseth 1

Elise (Siri Seljeseth) får en uventet opptur en kveld hun er ute.

Foto: Monster A/S

Om serien

I «Unge lovende» møter vi tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine i Oslo. På terskelen til voksenlivet står Elise (Siri Seljeseth), Alex (Alexandra Gjerpen) og Nenne (Gine Cornelia Pedersen) overfor viktige valg.

Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst, sex og kjærlighet. Elise, Alex og Nenne oppdager at alle, selv deres foreldre, bare later som om de er voksne.

Hva er de viktigste tingene i livet, og hva skal gå på bekostning av hva? Det prøver våre tre jenter å finne ut av ved å gå noen helt utradisjonelle veier.