Normal

Unge lovende (4:6)

Uke 49 NRK1 lørdag 5. desember kl. 22.35

En gammel venninne dukker opp og inviterer jentene på hyttetur. Nenne og Alex ser en gyllen mulighet til å komme seg ut av byen, og drar med seg en noe motvillig Elise.

Unge lovende (4:6) UNGE LOVENDE

Nenne (Gine Cornelia Pedersen) treffer uventet på sin gamle flamme Kaspar (Audun Sandem).

Foto: Eirik Evjen/NRK

Elise har nemlig ikke helt klart å glemme at hun ikke oppførte seg så bra mot sin gamle venninne Christina.

Med seg på lasset har jentene hver sine problemer: Nenne har skrivesperre, og begynner å grave i fortiden sin for å finne inspirasjon. Elise prøver å håndtere at Anders tilsynelatende har kommet over henne. Alex på sin side er rasende på Kimmo som ikke har gitt lyd fra seg etter krangelen de hadde.

Unge lovende (4:6) UNGE LOVENDE

Elise (Siri Seljeseth) inviteres med på hyttetur av Christina (Tuva Lønnkvist Hultin).

Foto: Eirik Evjen/NRK

Om serien

I «Unge lovende» møter vi tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine i Oslo. På terskelen til voksenlivet står Elise (Siri Seljeseth), Alex (Alexandra Gjerpen) og Nenne (Gine Cornelia Pedersen) overfor viktige valg.

Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst, sex og kjærlighet. Elise, Alex og Nenne oppdager at alle, selv deres foreldre, bare later som om de er voksne.

Hva er de viktigste tingene i livet, og hva skal gå på bekostning av hva? Det prøver våre tre jenter å finne ut av ved å gå noen helt utradisjonelle veier.