Unge lovende, sesong 2 (1:6) - premiere!

NRK TV (nett) 20. januar. Først og andre episode vises på NRK1 24. januar kl. 22.10

Når Elise blir dumpa, starter en destruktiv reise der hun trøster seg med sex og alkohol, for så å fortelle om det fra standup-scenen. Men hvor langt ned i gjørma skal man dra seg selv for å få andre til å le?

Unge lovende - sesong 2

Unge Lovende er tilbake, og Nenne (Gine Cornelia Pedersen), Elise (Siri Seljeseth) og Alex (Alexandra Gjerpen) sliter med å innfri sine egne og andres forventninger.

Foto: Bjørn Wad / Monster Scripted

TV-serien «Unge Lovende» fikk stor oppmerksomhet da den kom i slutten av 2015.

Nå er jentene tilbake, og i sesong 2 streber Elise, Nenne og Alex fortsatt med å takle overgangen til voksenlivet.

Drømmene er mange og ambisjonene store. I forsøket på å tilfredsstille krav og forventninger fra omverdenen og ikke minst seg selv, blir både forhold og vennskap satt på prøve.

Serien er skapt av Siri Seljeseth, som også spiller Elise, og er skrevet av henne, sammen med Mads Løken. Nenne spilles av Gine Cornelia Pedersen, mens Alexandra Gjerpen er Alex.


Uventet brudd

Unge lovende - sesong 2

Elise (Siri Seljeseth) må ta en jobb i tillegg til å drive med stand-up. Hun ender med å henge ut en av sine kolleger.

Foto: Monster Scripted

I starten av andre sesong er Elise på et godt sted i livet, men jobber fortsatt hardt for å lykkes som standup-komiker. Fra scenen snakker hun om overgangen fra å ha vært singel i mange år, til å ha kjæreste og plutselig skulle bli samboer. Publikum ser ut til å like det og alt ser lovende ut, helt til Anders (Jakob Oftebro) overraskende gjør det slutt.

Alex gleder seg til at filmen hun er med i snart skal ha premiere. Samtidig ønsker hun å ta forholdet med Kimmo et steg videre, og kjøpe leilighet sammen med ham. Men det viser seg at de har ulike syn på hvor forholdet skal, og Kimmos (Ole Chr. Ertvaag) tålmodighet blir satt på prøve. Til slutt blir Alex presset til å velge hva som er viktigst; forholdet eller karrieren.

Unge lovende

Kimmo (Ole Chr Ertvaag) og Alex (Alexandra Gjerpen) ønsker å ta forholdet ett skritt videre og bestemmer seg for å kjøpe leilighet sammen.

Foto: Monster Scripted

Nenne er ute fra sykehuset og føler seg bedre enn på lenge, men skriver en kronikk når omgivelsene fortsatt behandler henne som om hun var psykisk syk. Kronikken blir spredt på sosiale medier, og plutselig får hun tilbud om å skrive bok. Men tar hun sjansen på å skrive bok igjen? Heldigvis treffer hun Leo (Benjamin Helstad), som fremstår som akkurat den støtten hun trenger. Men folk er ikke alltid den de ser ut til å være.

Unge lovende

Nenne (Gine Cornelia Pedersen) skriver en kronikk og havner i debatt med Harald Eia på Dagsnytt 18.

Foto: Monster Scripted