Underholdningsavdelingen 2015 (1:9)

Uke 5 NRK1 lørdag 31. januar kl. 20.55

Det blir både nye ansikter og gamle kjenninger når humorshowet "Underholdningsavdelingen" er tilbake på lørdager. Nye sketsjer, parodier og generell galskap er stikkord også for sesong 3.

Underholdningsavdelingen 2015

Nye fjes og gamle travere – Martin Beyer-Olsen, Vidar Martinssen, Robert Stoltenberg, Silje Torp, Kristine Riis og Christian Mikkelsen.

Foto: NRK

Veteranene Robert Stoltenberg, Vidar Magnussen og Silje Torp holder fortsatt stand, mens Martin Beyer-Olsen, Kristine Riis og Christian Mikkelsen er de tre nye tilskuddene i ensemblet. Martin og Kristine er allerede kjente fjes for mange fra underholdningsprogram på TV, mens Christian er relativt fersk i TV-gamet.

Det blir blant annet gjensyn med Anne B. Ragde, Stein fra Holmenkollåsen og storfavoritten Sherlock Holmes der Bjarte Tjøstheim gjør en spesialopptreden som Watson. En parodi på den populære serien "House of Cards" står også på menyen. Og Roy Narvestad vil komme med en stor avsløring …

Her er ensemblet:

Robert Stoltenberg (50) er kanskje mest kjent for TV-serien "Borettslaget", der han stort sett spilte alle rollene selv. Hans medvirkning i både filmer og TV-serier går helt tilbake til 1990. For sine prestasjoner er Robert belønnet med strålende seertall, gullrute og komipris.

Vidar Magnussen (38) har jobbet på teatre i Bergen, Oslo og London. På teater er bergenseren kanskje mest kjent for hovedrollen i "Shockheaded Peter" som han fikk Heddaprisen for i 2014. Han har vunnet to komipriser og blitt et kjent fjes på NRK1 etter å ha vært med i "Underholdningsavdelingen" fra sesong 1 og situasjonskomedien "Side om side".

Silje Torp (40) fra Oslo er utdannet fra Statens Teaterhøgskole – og fra kunstakademi i Italia som skulptør/steinhogger. Silje har vært med i "Underholdningsavdelingen" siden seseong 2, og er ellers blant annet kjent som den tøffe lensmannen i "Lillyhammer", Dags søster i TV-serien "Dag" på TV2 og fra roller i en rekke andre TV-serier og filmer.

Kristine Riis (32) fra Oslo er kjent for mange fra P3, blant annet "Drillpikene". Hun var deltager i "Nissene over skog og hei" på TVNorge, gjestekomiker i "Torsdag kveld fra Nydalen" på TV2 og paneldeltager i "Løvebakken" på NRK1. Hun har også vært programleder i Sveriges Radio.

Martin Beyer-Olsen (34) er en standup-komiker fra Østfold. Han har jobbet i P3 siden 2006, der han blant annet har hatt programmet "Martin Beyer-Olsen Live", og i februar kommer han med et nytt humorprogram på NRK sammen med Lars Berrum. Han har også vært med i "Torsdag kveld fra Nydalen".

Christian Mikkelsen (24) er ensemblets TV-debutant. Oslo-gutten har et år med standup og revy fra Ringerike Folkehøgskole, og har studert film- og TV-produksjon ved Universitetet i Bergen. Han ble en velkjent komiker i Bergen gjennom standup og impro, blant annet som medlem av improgruppa BMI. Han har programmet "Lunsjkake" på P3 sammen med Olav Svarstad Haugland og Line Elvsåshagen. Han har også vært å se i "Latter Live" på NRK1.

Produsert av NRK Underholdning 2015
Prosjektleder: Caroline Øigarden
Medvirkende: Robert Stoltenberg, Vidar Magnussen, Silje Torp, Christian Mikkelsen, Martin Beyer-Olsen og Kristine Riis.
Presseansvarlig: maria.stangeland@nrk.no / 932 82 116
TV-seere kan kontakte: NRKs Publikumsservice/ 815 65 900