Ukens vinner (1:12)

Uke 2 NRK1 torsdag 14. januar kl. 22.30

Bjarte Tjøstheim, Steinar og Tore Sagen tar steget ut av Radioresepsjonen og inn i TV-studio med sitt nye panelshow. Her tar gutta på seg en viktig oppgave: å kåre den personen som har gjort den beste mediefiguren i uken som gikk.

RR tilbake

Endelig er Radioresepsjonen tilbake på TV! F.v.: Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen og Tore Sagen.

Foto: NRK

I dagens tabloide medielandskap er kampen om oppmerksomhet og overskrifter stadig hardere. Samtidig blir skillet mellom medie-helt og medie-klovn stadig tynnere. Med dette som ramme skal Steinar Sagen som juryformann og Bjarte og Tore som komitémedlemmer, diskutere, krangle og vitse seg fram til hvilken medieprestasjon som har imponert dem mest.

Ukens vinner kan være den personen som har stått stødig i ukens mediestorm, eller det kan være en som har vunnet fram med sin sak tross hard motgang. Det kan være et nytt ansikt som har har stukket seg ut i kjendisjungelen, eller en som har manøvrert og manipulert mediene på en imponerende måte. Det kan også være en som ufrivillig har snublet inn i rampelyset, men har kommet seg helskinnet gjennom uka ved hjelp av sjarme, kløkt eller sleiphet.

Kort sagt: Ukens vinner den som har gjort den beste figuren ut fra de forutsetningene han eller hun har.

Se TV-promoen for programmet på RRs Facebook-side.