Hopp til innhold

TV-aksjonen 2014

Uke 42 NRK1 søndag 19. oktober

Årets TV-aksjon går til Kirkens Nødhjelp. I år skal vi sikre varig tilgang til rent vann til over én million mennesker. Programledere er Haddy N'jie og Jan Petter Saltvedt, mens Jenny Skavlan er auksjonarius.

TV-aksjonen 2014
Foto: NRK / NRK

TV-aksjonen fyller 40 år og er verdens største dugnad. 100.000 bøssebærere skal banke på 2,2 millioner dører i løpet av to timer.

Haddy N'jie og Jan Petter Saltvedt skal lede oss gjennom den sju timer lange sendingen, mens Jenny Skavlan har tatt over stafettpinnen etter Erik Thorstvedt og er årets auksjonarius.

Telefonpanel

Telefonpanlet er som vanlig på plass, og sendingen vil myldre av frivillige, kjente og nye fjes. Marion Ravn, Espen Beranek Holm, Frode Alnæs og Matilda er blant artistene som skal bidra musikalsk.

I løpet av sendingen vil vi få innblikk i hva pengene skal gå til. Vi skal til Etiopia, Haiti og Afghanistan for å se de prekære behovene for rent vann.

Sendingen vil også følge kommunekampen hvor programlederne har valgt seg hver sine kommuner som skal kjempe om å få det høyeste innsamlede gjennomsnittsbeløpet.

Hver hver time skal vi til Trondheim for å se hvor mye som samles inn hos P3-aksjonen.