Hopp til innhold

Team Ingebrigtsen – sesongpremiere!

Uke 41 NRK1 søndag 13. oktober kl. 20:10

Over 1 million seere fikk med seg siste episode av Team Ingebrigtsen sesong 2. Nå er det klart for en ny sesong av serien hvor vi følger den ambisiøse friidrettsfamilien gjennom store mesterskap og viktige familiebegivenheter.

Familien Ingebrigtsen er ikke bare en sporty familie, det er også en familie preget av sterkt samhol

«Team Ingebrigtsen» er serien om familien fra Sandnes som bringer frem Norges raskeste mellomdistanseløpere. Faren, Gjert, trener barna sine målrettet på veien mot verdenstoppen, og bak dem står resten av storfamilien som viktig støtteapparat både i hverdagen og når stevner og mesterskap står for tur.

Med 3 europamestere i familien, jobber Team Ingebrigtsen seg målrettet videre mot nye høyder. Jakob tar for alvor steget opp på seniornivå og skal de neste årene kjempe mot verdens raskeste mellomdistanseløpere. Filip skal revansjere et dårlig EM i Berlin og Henrik forsøker å holde følge med brødrene, på tross av sine skadeproblemer.

I den tredje sesongen av Team Ingebrigtsen følger vi Henrik, Filip og Jakob i forberedelsene til sesongens store begivenhet: VM i friidrett i Doha, hvor de skal konkurrere mot de beste løperne i verden. Men før den tid står blant annet EM i terrengløp, Idrettsgallaen og innendørs EM i Glasgow for tur.

Samtidig foregår det store forandringer på hjemmebane. Filip både gifter seg og flytter til Oslo sammen med kjæresten, Astrid. For Henrik og Liva nærmer det seg fødsel av deres andre barn, og Henrik må nok en gang klare å forene elitesatsing med barseltid. Jakob tar over hybelen etter Filip, og blir samboer med Elisabeth i kjelleren til Tone og Gjert. Lillesøster Ingrid ønsker å bevise at også hun kan bli god til å springe, selv om hun er jente.

Fra sesongavslutning høsten 2018 til VM i Doha i 2019 tar familien Ingebrigtsen oss med på reisen, hvor målrettet satsing skal forenes med familieliv og kjærester.

Mens du venter på sesong 3:

Se sesong 1 av Team Ingebrigtsen her

Se sesong 2 av Team Ingebrigtsen her