NRK Meny
Normal

Solgt!, høst 2015, 30. september

Uke 40 NRK1 onsdag 30. september kl 19.45

Solgt-meglerne bommer grovt når de skal tippe pris på en av Tromsøs dyreste leiligheter. Byen som har hatt en av verdens største prisvekster siste året, ble en hard nøtt for meglere fra sør.

Solgt! høst 2015 program fire

Kate Sandø, Brynjar Netskar, programleder Frode Søreide, Yvonne Halvorsen og Petter Krantz.

Foto: NRK

-Jeg tror dette er Tromsø sin dyreste leilighet. Hvis ikke skulle jeg likt å se den leiligheten som er det, sier eiendomsmegler Petter Krantz som sammen med Yvonne Halvorsen fra Kaland og Partners i Bergen skal tippe priser.

I tillegg får de bryne seg på et eldre hus midt i sentrum og et hus som har en spesiell arkitektur og kan minne litt om Ishavskatedralen.

Bergen mot Follo

Tromsø har opplevd stor prisvekst det siste året. Ishavsbyen brukte lang tid på å våkne etter finanskrisen, men nå går det for full. Men hvordan klarer meglerne fra Bergen og Follo seg?

Fra meglerselskapet Foss og Co deltar Kate Sandø og Brynjar Netskar. Fra Kaland og Partners deltar Yvonne Halvorsen og Petter Krantz.

Om serien

Representanter fra to meglerhus blir røsket opp fra sine vante territorium og tatt med til en ukjent plass, et helt annet sted i landet.

I kjent stil skal de konkurrere om å gjette prisen på tre ulike boliger. Meglerne vet ikke hvor de skal og får ingen hjelpemidler. Salgsprisen er hemmelig. Hvilket lag tipper best?

Frode Søreide er programleder.