Slik går no dagan, sesong 2 (1:6)

Uke 27 NRK2 mandag 30. juni kl 21.00

Den satiriske humorserien “Slik går no dagan”, med handling fra den minst glamorøse delen av helsevesenet, er tilbake med nye episoder. Kim, Den, Pippa og de andre på den geriatriske avdelingen B4 er flyttet til nye og moderne lokaler. Men problemene er de samme gamle!

Slik går no dagan

F.v. Den Flixter (Joanna Scanlan), Kim Wilde (Jo Brand) og Pippa Moore (Vicki Pepperdine) er tilbake i sesong 2 av 'Slik går no dagan'. Den britiske satireserien er sykehusvesenets svar på 'Kontoret'!

Foto: Brian Ritchie / BBC

«Slik går no dagan» er sykehusvesenets versjon av «Kontoret». Dagliglivet i avdelingen er full av fallgruber for både ansatte og pasienter. Et vell av «sånn gjør vi det her»-regler skremmer vannet av usikre nykommere. Shuttlebussen går fem minutter før skiftet er slutt, de nye elektriske sengene spretter opp og faller sammen ved minste berøring, og legene og sykepleierne forsøker å takle liv og død etter beste evne.

Serien har vært blant kritikernes favoritter i Storbritannia siden premieren i 2009. Serieskaperne og hovedrolleinnehaverne Jo Brand, Vicki Pepperdine, and Joanna Scanlan har vært tildelt en rekke priser både for manus og sine prestasjoner om skuespillere.