Side om side (1:10) Sesong 4

Uke 34 NRK1 lørdag 27.august, kl. 21.30

Det har gått noen måneder siden Maria fødte i gaten, og det er ingen tvil om at livet for Jonas og Maria fra nå av blir annerledes. Etter hvert flytter det inn en ny leieboer i huset deres – en kokk og restauranteier som satser på gourmetmat på Granli.

Side om Side, sesong 2 (4)

Jonas og Maria og de andre beboerne i Granli får nye utfordringer i sesong 4 av Side om side. (Fra venstre: Tore Sagen, Pernille Sørensen, Axel Omejer, Tuva Greaker, Vidar Magnussen, Marie Blokhus, Olav Omejer, Charlotte Frogner, Emil Åsberg Sørby og Jon Almaas)

Foto: Pål O. Nissen / NRK

Frode rotet det ettertrykkelig til da han tyvlånte sjefens bil og ødela den i forbindelse med Marias fødsel. Hans store frykt er nå å miste jobben. Og på hjemmebane er det fortsatt slik at Lisbeth må være den fornuftige, mens Frode egentlig er mest redd for å kjede seg.

Granlis singelklubb

Det er også forandringer hjemme hos Kopperud, der Celine har reist til India for å "finne indre ro". Siden Christian Kopperud ikke er typen som bruker tid på hjem og familie, ser han seg nødt til å ansette en Personal Assistant for å håndtere alt som flyr i bena på hans forretninger og trening.

Rolf Gullestad, som ikke klarer å få noen dame til å bo hos seg, har snudd det til noe positivt. I denne sesongen møter vi ham som ivrig leder av "Granlis Singelklubb".

En hage til besvær

I den første episoden må velformann Kopperud og sekretær Rolf Gullestad brette opp ermene og intervenere et hus i nabolaget. Hage og fasade følger ikke vellets norm, og kraftige virkemidler tas i bruk. Frode kalles inn til et viktig møte med sin sjef på Jernia, og han frykter det verste. Lisbeth vil unngå for tett omgang med svigermor, og det fører til at hun ender opp med en lite kledelig permanent.