NRK Meny
Normal

Side om side, sesong 3

UKE 35 NRK 1 lørdag 29. august kl. 21.25

"Side om side" er tilbake igjen med en ny sesong fra nabolaget på Granli. Folkene er de samme, men hverdagen er som vanlig ikke uten utfordringer.

Side om Side, sesong 3

F.v: Tore Sagen, Axel Omejer, Pernille Sørensen, Tuva Greaker, Marie Blokhus, Vidar Magnussen, Olav Omejer, Charlotte Frogner, Emil Åsberg Sørby og Jon Almaas.

Foto: Pål O. Nissen, NRK

Maria og Jonas venter barn, og "rugeperioden" gir dem mange nye problemstillinger å forholde seg til. Jonas har blitt vikarlærer på Granli skole, og dette gir ham nye situasjoner å takle.

Lisbeth og Frode prøver fortsatt å få en travel familiehverdag til å gå rundt, på hver sin måte. Lisbeth prøver å gjøre ting slik de bør gjøres, mens Frode er mer opptatt av at hverdagen i hvert fall ikke må bli kjedelig. I denne sesongen får vi for første gang også være med Frode og Lisbeth på deres respektive arbeidsplasser, og får møte både sjefer og kolleger.

Celine og Christian Kopperud holder fortsatt både fort og fasade i gaten, og Celines dager preges av at hun er mer enn gjennomsnittlig opptatt av at Maria er gravid. Christian på sin side er fremdeles først og fremst opptatt av trening, fasade og konkurranse.

Første episode:

Frode og Lisbeth har fått Spa-opphold i gave og ser frem til en romantisk weekend, men møter tidlig vanskeligheter. Maria søker jobber, men møter på vanskeligheter fordi hun er gravid. Da er det fint at Celine og Jonas arrangerer en "babyshower" for å overraske.