Informasjon fra NRK

Premiere! Lik meg sesong 3

Uke 44 NRK TV og NRK Super, lørdag 2.november.

Mens de to forrige sesongene av dramaserien «Lik meg» skildret utestenging og mobbing blant jenter, skal vi i den nye sesongen møte ungdomstidens utfordringer sett fra en gutts ståsted.

Lik meg - sesong 3

Didrik Laake spiller «Erik» i den tredje sesongen av «Lik meg».

Foto: Svend Even Hærra / NRK

Seerne for raskt en fornemmelse av at Erik bærer på en hemmelighet. Det er noe som plager ham, noe vi ikke får taket på. Han skammer seg og kjemper hardt for å opprettholde en tøff maske. For å ikke vise svakhet tar Erik dårligere og dårligere valg som fører til at livet blir vanskeligere for ham. Vi skjønner at han ikke kan få det bra før han forteller noen som hvordan han har det.

Serieskaperne håper serien får unge til å kjenne seg igjen, og se at det er andre som har det som dem og forstår at det kan hjelpe å snakke med noen som det som er vanskelig.

Følg med på Lik Meg sitt nettunivers på likmeg.nrksuper.no

Prisbelønnet serie

Lik Meg vant i høst Nordic Kid’s «Inclusion Award» for sine realistiske skildringer om utestengning blant unge jenter. Serien er nominert i digitalkategorien til Japan Prize som deles ut i begynnelsen av november. Lik Meg er også nominert til en Emmy i kategorien «Kids: digital».