Premiere på «Normal people»

Populære Connell og einstøingen Marianne går på samme skole. De faller plutselig for hverandre, men ingen andre må få vite det. «Normal people» er basert på Sally Rooneys bestselgende roman med samme navn.

Alle andre, foto:
Foto: BBC/Hulu

Premiere i NRK TV torsdag 4. juni kl. 06:00

På en skole i en liten by i vest-Irland er Connell en godt likt, kjekk og atletisk student. Marianne er en upopulær, ensom ulv som aktivt unngår klassekameratene og utfordrer lærernes autoritet. En gnist oppstår mellom dem når Connell kommer for å hente sin mor, Lorraine, som vasker hjemme hos Mariannes foreldre. Det vokser frem en merkelig og ustoppelig forbindelse mellom de to tenåringene. De bestemmer seg for å holde forholdet skjult på grunn av klasseskillet i hjembyen, hvor Marianne tilhører overklassen.

Alle andre (Normal people)

Daisy Edgar-Jones som Marianne og Paul Mescal som Connell i "Normal people"

Foto: BBC/Hulu

«Normal people» er en medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Serien følger det unge paret Connell og Marianne fra de er 18 år gamle, og 4 år fremover. Hver av de 12 episodene plukker dem opp på et tidspunkt i løpet av denne fireårsperioden.