NRK Meny
Normal

Påskemorgen 2017

Uke 14 NRK Super klokken 07.30 fra 8. april til og med 17. april.

Christer og Selda har funnet fram påskepynten og er klare til å underholde deg hver morgen gjennom hele påsken på NRK Super.

Mann og kvinne i snøhule

Christer Johnsgård og Selda Ekiz lover morsom underholdning med eksperimenter i påskelabben og helt nye sportsgrener. Og mange tegneserier.

Foto: Marius Fiskum

De lover spennende konkurranser og morsomme øyeblikk. Selda gjør blant annet kule eksperimenter i påskelabben, mens Christer lærer deg helt nye sportsgrener i påskesportshjørnet.

Gjester

Også i år vil det komme mange gjester på besøk. Den første som kommer, er Stian fra Newton. Klarer han å sette en ny verdensrekord? Villmarksbarna gir deg gode turtips, og Perla får deg garantert til å le. Under får du en oversikt over alle gjestene.

Gjester i Påskemorgen 2017

Lørdag 8. april

Stian fra Newton

Søndag 9. april

Hans Henrik Verpe, tryllekunstner

Mandag 10. april

Villmarksbarna

Tirsdag 11. april

Perla (Ingunn Thon)

Onsdag 12. april

Irja Sofie Nyheim (14)

Torsdag 13. april

Lego League med Kaia, Carina og Johan

Fredag 14. april

Vitensenteret med Chris

Lørdag 15. april

Susanne og Spiss (lavinehund)

Søndag 16. april

En for alle, Adelin og Trygve

Mandag 17. april

Drilljenter

Filmer

Det blir gjensyn med «Mamma Mø», «Flaskepost fra Stillehavet» og «Muldvarpen». Det blir også nye episoder av båre «Alvin og gjengen», samt «Jamillah og Aladdin». «Ravnestreker» er en helt ny serie som handler om en litt rampete ravn. Mens «Martin morgen» handler om Martin som våkner opp som noe nytt hver dag.

Superkrim

Allerede lørdag 8. april er det premiere på årets Superkrim. Som vanlig skjer det mystiske ting hos NRK Super. Klarer du å løse mysteriet?

Liker du konkurranser? Da bør du får med deg «Hoppbakken» der du kan gjette på hvilken innsendt ting som hopper lengst. I «Påskenøttene» er det om å gjøre å finne fram til riktig løsningsord. I tillegg blir det mye latter i «Vitsehjørnet» og mulighet til å sende hilsen til Dagens bursdagsbarn.