Påskemorgen 2015

Uke 13 NRK Super lørdag 28.mars kl. 07.30

Årets Påskemorgen ledes av Selda Ekiz og Christer Johnsgård som skal holde oss med selskap i ti dager til ende. De to lover både lab-eksperimenter og mange gode filmer påsken gjennom.

Påskemorgen ledes av Selda Ekiz og Christer Johnsgård

Selda Ekiz og Christer Johnsgård sender direkte fra Tromsø i Påskemorgen.

Foto: Bernt Olsen / NRK

I år sendes Påskemorgen direkte utendørs fra Tromsø fra klokken 0730 til 1000. Christer har sin tredje sesong som programleder, mens Selda er nykommer i år.

Programlederne lover konkurranser, mange gode filmer og gjester. Selda har egen lab der hun gjør kule eksperimenter, mens Christer har fotballskole med en spesiell vri.

påskekrim, superkrim 2015, Håvard, Fantorangen, Arne Scheie

Håvard Paulsen, Mathea Mari Glittenberg og Christina Paus medvirker i Supers egen krimserie. Dommerpanelet (bak f.v.) består av Arne Scheie, Fantorangen og Markus Bailey.

Foto: Daniel McStay/NRK

Superkrim 2015

Dessuten får barna være med å løse krimmysterier i Supers påskekrim. Zook har fått jobb som vaktmann i NRK. Han har et eget kontor og en assistent, høna Turid. Zook blir fort lei av at det ikke skjer noe spennende på overvåkningskameraene, og prøver i stedet å finne nye måter å skremme Turid på. Når en forbrytelse skjer i Supers lokaler, går alarmen i vaktrommet og Zook rykker ut. Klarer han å løse saken uten din hjelp?

Påskemorgen ledes av Selda Ekiz og Christer Johnsgård

Selda Ekiz og Christer Johnsgård lover å gi seerne en god start på dagen gjennom hele påsken.

Foto: Bernt Olsen/NRK

Hver dag kårer Påskemorgen også dagens bursdagsbarn. I tillegg kan seerne sende inn bilder av typiske påsketing. De fineste bildene blir vist på TV.

Påskemorgen, som er i sin 15. sesong, sendes på NRK Super fra 28. mars til 6. april.