Påskekrim: Prey (1:2)

Uke 14 NRK1 mandag 30. mars kl. 21.30

Politimannen Marcus Farrow havner på rømmen når han plutselig blir hovedmistenkt i drapet på sin fraseparerte kone og sønn. Som et jaget bytte må han føre en desperat kamp for å renvaske navnet sitt før kollegene hans får tak i ham.

Prey

John Simms har rollen som Marcus Farrow i 'Prey'.

Foto: Ben Blackall

Marcus Farrow (John Simm) er en trivelig politimann med to barn og et havarert ekteskap. Så dukker det godt modne liket av en tyrkisk gangster opp, og det begynner å gå riktig så galt for Farrow når han går i gang med å etterforske forbrytelsen. Når han så blir funnet på åstedet for det brutale drapet på sin fraseparerte kone og sønn, og alle bevisene peker mot ham, raser verdenen hans sammen.

Han blir arrestert og siktet, og det ser ut som om løpet er kjørt. Så når han får muligheten til å rømme, griper han sjansen. Overkonstabel Susan Reinhardt (Rosie Cavaliero) får i oppgave å spore ham opp, og den heseblesende jakten er i gang.

Men Farrow prøver ikke bare å unngå fangenskap – han er også fast bestemt på å avdekke sannheten og renvaske navnet sitt. Klokka tikker, og spørsmålet er om han klarer å holde seg på frifot lenge nok til å finne sannheten eller om kollegene finner ham først.