Hopp til innhold

Påskekrim: Ingen utvei - Sesongpremiere!

Uke 12 NRK1 torsdag 24. mars kl. 21.40

Fengselsbetjent Dave Murdochs datter blir kidnappet. For å redde henne blir han tvunget ut på en farlig flukt sammen med en kvinnelig innsatt.

Ingen utvei

Fengselsbetjent Murdoch (Philip Glenister) blir tvunget til å rømme med en ung fange, Jules Hope (Myanna Buring), som han er festet til med håndjern.

Foto: Ben Blackall / Red Production Company Ltd

I denne britiske krimserien spiller Philip Glenister, kjent fra blant annet BBC-serien "Life on Mars", hovedrollen som fengselsbetjenten Dave Murdoch. Originaltittelen er "Prey", og dette er andre, frittstående sesong.

Politietterforsker Susan Reinhardt, som vi også møtte i den første sesongen i fjor påske, jakter igjen på en mann som får livet sitt snudd på hodet.

En trussel

Fengselsbetjent Murdoch følger den unge, kvinnelige fangen Jules Hope til sykehus. Mens de er der, får Murdoch en telefon fra sin gravide datter Lucy som er kidnappet. Hun sier at han må hjelpe Jules å rømme, ellers kan hun og hans ufødte barnebarn komme til skade. En mann griper så telefonen, og truer Murdoch til å gjøre som datteren sier.

Ingen utvei

Fengselsbetjent Murdoch (Philip Glenister) får livet snudd på hodet når hans datter blir kidnappet.

Foto: Ben Blackall / Red Production Company Ltd

Jakten

Tidligere samme dag får etterforsker Susan Reinhardt melding om en alvorlig hendelse, og drar til åstedet. I en utbrent bil finner de et lik, førerkortet viser at det er Jules bror, Daniel. Finnes det en sammenheng mellom drapet på Daniel og Jules flukt?

Samtidig starter Reinhardt jakten på Jules og Murdoch. Hun vet ikke at Murdoch er blitt truet.